Google překladač: English Deutsch

Setkání uživatelů systému SURFCAM

Autor článku: 3E Praha Engineering   

Tags: 3E Praha Engineering | Konference | SURFCAM | Uživatelé

Pohled do sálu setkání uživatelů SURFCAM SC242208_1123V dubnu 2011 vydala společnost SURFWARE novou verzi systému SURFCAM s označením V 5.2. V návaznosti na tuto skutečnost společnost 3E Praha Engineering zorganizovala další setkání uživatelů systému SURFCAM. Akce se konala dne 24.5.2011 v Praze v hotelu Olympik a zúčastnilo se jí přes 100 uživatelů. Letos přijal účast také obchodní manažer pro zahraniční obchod ze společnosti SURWARE Matt Soucy, který mluvil o podstatném vylepšení verze V 5.2 a také o dalším plánovaném vývoji systému v nejbližším období.

Tak jak to bývá zvykem, společnost 3E Praha Engineering si opět pozvala své partnerské firmy, které představily uživatelům své produkty s návazností na systém SURFCAM.
Největší úspěch měl nový modul SURFCAMu 3-Axis Multi Cut. Uživatelé zaujalo i představení další novinky a to modulu Machine Simulation (Simulace stroje).
Velice zajímavé bylo i představení nového specializovaného softwaru PAS CMM.
Setkání uživatelů SURFCAM SC242217_1123

Pro zpestření programu byla pro uživatelé systému SURFCAM připravena soutěž, kde si mohli ověřit své schopnosti v obrábění. Kromě soutěže byl pro zúčastněné vždy po ukončení jednotlivého bloku  přichystán také kvíz ve formě jednoduchých otázek. V obou soutěžích mohli uživatelé získat zajímavé ceny.
Setkání uživatelů SURFCAM SC242210_1123


Mohlo by vás zajímat: