Google překladač: English Deutsch

Nová verze Teamcenter Mobility

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: Mobility | PLM | Siemens | Software | Teamcenter

Teamcenter Mobility 2.0 od Siemens PLM Software -1136Siemens PLM Software představil 7. září nejnovější verzi Teamcenter Mobility, mobilní aplikaci (app) pro přenosné digitální zařízení iPad od Apple Inc., s vylepšenými vlastnostmi, které významně obohacují podíl konečného uživatele na PLM procesu z tohoto zařízení. Kromě okamžitého přístupu k již existujícím informacím o výrobku pomocí Teamcenter software z jakékoli WiFi nebo mobilního širokopásmového místa poskytne Teamcenter Mobility 2.0 uživatelům možnost zachytit a shromáždit nové informace, procházet strukturu výrobků a inicializovat firemní procesy.

„Při neustálém růstu a vývoji výrobního průmyslu potřebují společnosti efektivně posilovat svou pracovní sílu, aby byla stále konkurenceschopná.“ říká Chuck Grindstaff, prezident a technologický ředitel Siemens PLM Software. „Aplikace Teamcenter Mobility vkládá sílu Teamcenter do rukou mobilních uživatelů. Díky novým vlastnostem, které   nejnovější verze přináší, budou mít pracovníci výraznější možnost práce s PLM daty. S Teamcenter Mobility 2.0 nejsou totiž uživatelé jen příjemci informací o výrobku, ale hrají také aktivní roli ve vytváření těchto informací. Mohou kdekoliv získat data a poté se více podílet na vývojovém procesu výroby společnosti.“
Teamcenter, světově nejrozšířenější digitální systém pro řízení životního cyklu, navazuje na své předchozí postavení celosvětově preferovaného PLM systému pro výrobní společnosti. Letos Siemens PLM Software oznámil, že Teamcenter Mobility pokrývá rostoucí potřebu společností mít přes bezdrátové mobilní zařízení okamžitý, a pro přenos dat bezpečný systém. Společnosti požadují v rámci zrychlování a adaptace stále bohatší a širší funkce pro jejich mobilní telefonní aplikace.
Teamcenter Mobility 2.0 reaguje na tyto potřeby tím, že povoluje mobilním uživatelům nezávisle na jejich lokaci nejen přístup k datům v Teamcenter, ale také podporu vkládání nových dat o produktu. Kromě možnosti prohlížet informace v aplikaci Teamcenter umožňuje Teamcenter Mobility uživatelům inicializovat firemní procesy, dále také poznámkování nad připojenými dokumenty nebo obrázky při komunikaci nad specifickými problémy nebo návody.   
Rozšíření Teamcenter Mobility 2.0 odpovídá na potřebu různorodosti mobilních pracovníků, ať už se jedná o manažery, vedoucí dílny nebo servisní pracovníky, kteří potřebují zachytit, zdokumentovat a reagovat na otázky týkající se produktu i ve chvíli, kdy jsou mimo své standardní pracoviště. Výsledkem je, že vedoucí pracovníci mohou zachytit a komunikovat informace kdykoli a kdekoli.
Teamcenter Mobility 2.0 je dostupný již nyní. Pro více informací navštivte tento odkaz.

Mohlo by vás zajímat: