Google překladač: English Deutsch

Transoft Solutions vydal InVision 2.0

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Design | InVision | Road | Transoft Solutions

InVision 2.0 -1139Společnost Transoft Solutions, vyvíjející software pro špičkové světové inženýrské a architektonické komunity, nedávno vydala InVision 2.0. Uživatelé mohou v InVisionu sdílet koncepty vizuálně v prezentačním formátu se simulacemi většího počtu vozidel, které mohou být exportovány do video souborů pro poskytnutí realističtějších zobrazení. InVision 2.0 nyní podporuje softwary pro animaci vpohybu vozidel AutoTURN Pro 3D, TORUS Roundabout a NEXUS Intersection s vysokým rozlišením, realistickými 3D modely vozidel na podrobných modelech terénu ve 3D prostředí.

„Využívání této nové verzi je velmi vzrušující. Inženýři a projektanti budou moci simulovat řidičův pohled pomocí mobilní kamery a vytvářet panoramatická, letecká a průletová zobrazení s využitím vlastních nastavení kamery,“ prohlásil Michael Frost, produktový manažer pro Transoft Solutions. „Nové funkce této verze InVisionu z ní činí nejpůsobivější software pro prezentace a předvádění. Moderátor tak dostává výhodu vystoupit z obvyklých 2D zobrazení.“
InVision 2.0 poskytuje uživatelům možnost animovat, koordinovat a simulovat řazení více vozidel na silnicích, křižovatkách a kruhových objezdech, pak je exportovat do běžných video souborů k potvrzení vizuálního návrhu a prezentace pro zúčastněné strany pro posouzení a schválení.
Nové funkce a kompatibilita softwaru Invision 2.0 zahrnují:
  • Podporu více renderovacích voleb pro zobrazení (drátový model, stínovaný, realistický)
  • Použití vysokého rozlišením, realistické 3D modely vozidel a animace plně 3D terénu
  • Více možností zobrazení pro 3D animace: definování vlastních statických nebo mobilních kamer, simulace řidičova pohledu mobilní kamerou, simulace dopravní kamery statickou kamerou, vytváření panoramatických, leteckých nebo průletových zobrazení pomocí vlastní nastavení kamery a dynamického přepínání mezi pohledy v animaci.
  • Konvertování simulací pohybů vozidel AutoTURN 8.0, AutoTURN Pro 3D, TORUS a NEXUS do animací a jejich spojování do jedné. Ukládání a úpravy animací ve výkresu.
  • Možnost importu a exportu klíčových dat, jako je umístění očí řidiče, umístění hlavní kamery.
Více informací o InVision 2.0 naleznete na www.transoftsolutions.com, kde si po registraci můžete také stáhnout bezplatnou demo verzi.

Mohlo by vás zajímat: