Google překladač: English Deutsch

Bentley Forum 2011 opět v brněnském hotelu Myslivna

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Bentley | Brno | Forum | Myslivna | Uživatelé

O-Patocka-Bentley-Forum-1142V pořadí již páté Bentley Forum probíhá ve dnech 18. až 19. října v brněnském hotelu Myslivna. První den byl věnován především novinkám v oblasti pořizování a tvorby dat se zaměřením na V8i SELECTseries 3. Pracovníci české pobočky Bentley Systems uvedli ukázky uplatnění MicroStationu a zaměřili se i na geospatial desktopová řešení Bentley Map (příprava tisků, legenda k mapě, podpora souřadnicových systémů, Geo PDF, práce s GPS, 3D GIS, 3D textury, interoperabilita s Oracle Spatial, atd.).

Mluvilo se i o produktech Bentley Descarte V8i SS 2, Bentley Fiber V8i SS3, Bentley sisNET V8i a doplňujících modulech, Bentley PowerCivil for Country a ani to ještě asi není kompletní výčet prezentovaného. Pracovníky Bentley doplnili přednášky o systému správy geodetických základů SR s využitím Microstation a Bentley Map V8i SS2 z Geodetického a kartografického ústavu v Bratislavě, představení systému mondiGIS ve slovenské společnosti Mondi SCP z Ružomberku a využití PowerCivil for Country v praxi české společnosti IKP Consulting Engineers. První den Bentley Fora zakončil společenský večer.
Druhý den je věnován oblasti správy a distribuce dat a informací, které ve svých projektech uživatelé vytváří. Je připraveno představení serverových řešení rodiny Bentley ProjectWise V8i SS 3, Bentley Geospatial Server, Bentley Geo Web Publisher a ukázky uplatnění vybraných modulů. Na programu je také komplexní program podpory Bentley SELECT a představení dalších zákaznických programů společnosti.
BentleyForumBrno2011PA184797Bentley Forum Brno 2011 -PA184801

Mohlo by vás zajímat: