Google překladač: English Deutsch

Konštrukta-Industry Trenčín zvolila implementaci Platformy V6

Autor článku: Dassault Systèmes   

Tags: 3DVIA | CATIA | Dassault | Enovia | Platforma V6 | PLM | Technodat

Technodat & Konstrukta-Industry -1201Firmy Konštrukta-Industry a Technodat, CAE-systémy podepsaly dne 23. prosince 2011 soubor smluv, které řeší další rozvoj 3D/PLM řešení a transformaci obchodních procesů v Konštrukta-Industry. Podepsané smlouvy rozšiřují spolupráci mezi oběma firmami započatou v roce 2005. Základem podepsaných smluv je sjednocení 3D nástrojů v Konštrukta-Industry a implementace nové generace řešení PLM 2.0 na platformě V6 od francouzské firmy Dassault Systèmes. Implementace 3D/PLM řešení, zaškolení a podpora zákazníka jsou zajišťované firmou Technodat.

Významná transformace podnikových obchodních a PLM procesů a přechod na platformu V6 jsou rozvrženy do nejbližších dvou let. Technodat, jakožto generální dodavatel řešení, má plnou podporou firmy Dassault Systèmes.

Firma Konštrukta-Industry se sídlem v Trenčíně je významným dodavatelem strojních zařízení především pro gumárenský a obranný průmysl, s významnými exportními aktivitami.
Firma Technodat, CAE-systémy patří mezi vedoucí dodavatele 3D/PLM řešení s širokým regionálním pokrytím v České republice a na Slovensku. Nabízené 3D/PLM řešení stojí na platformě V6 od firmy Dassault Systèmes, v případě řešení pro Konštrukta-Industry pak především na softwarových produktech CATIA V6, ENOVIA V6 a 3DVIA.

Mohlo by vás zajímat: