Google překladač: English Deutsch

Luxion vydal aktualizované pluginy pro SolidWorks, Rhinoceros, Creo, Pro/E a SketchUp

Autor článku: Luxion, Inc.   

Tags: Creo | KeyShot | Luxion | Plugin | Pro/E | Rhinoceros | SketchUp | SolidWorks

solidworks_keyshot-1201Společnost Luxion vydala aktualizaci svých 3D CAD pluginů pro přímý import do KeyShot 3. Aktualizované pluginy spojují Creo 1.0, Pro/ENGINEER Wildfire 3, 4 a 5, Rhinoceros 4, SolidWorks 2011 a 2012 a SketchUp 7 a 8 se softwarem KeyShot 3 a umožňují uživatelům přenášet data přímo z práce na modelu do renderingového prostředí KeyShotu jediným kliknutím tlačítka myši. Uživatelé KeyShotu 3 tak nyní mohou vytvářet vysoce kvalitní obrázky ze 3D dat v ještě kratší době.

KeyShot je interaktivní program pro 3D renderování a globální osvětlení vyvinutý firmou Luxion pro PC i Mac, který odbourává složité vytváření fotografických obrazů ze 3D modelů. V kombinaci se snadným použitím dává KeyShot komukoliv, kdo pracuje s 3D daty, možnost vytvářet fotografie a animace během několika minut, nezávisle na velikosti digitálního modelu.
Pluginy jsou dokonale integrovány do rozhraní modelovacího softwaru malým downloadem, který nainstaluje nabídku rychlého přístupu, umožňující převedení a otevření modelu přímo v KeyShotu 3, při zachování oddělení obou aplikací. Pluginy poskytují možnost obsluhovat sestavu, skupinu nebo vrstvovou strukturu modelu, jakož i veškeré barevné informace spojené s 3D daty.
3D CAD softwarové pluginy jsou bezplatné. Aktualizované KeyShot pluginy jsou k dispozici ihned ke stažení a instalaci ve všech podporovaných modelovacích softwarech. Zásuvné moduly, včetně podrobného popisu podporovaných funkcí, jsou k dispozici zde.
Více informací o KeyShot 3D renderovacím a animačním softwaru najdete na webu keyshot.com.
Na doprovodném obrázku jsou pérové tlumiče modelované Vladimirem Izmailovem v SolidWorks přes GrabCAD.com a renderované v programu KeyShot 3.

Mohlo by vás zajímat: