Google překladač: English Deutsch

Sirona si pro zubní modely vybrala Objet

Autor článku: Objet   

Tags: Dental | Objet | Print 3D | Sirona

Sirona Dental spolupracuje s firmou Objet--1208Německá společnost Sirona Dental oznámila svou nejnovější spolupráci s firmou Objet (Rehovot, Izrael). Sirona schválila 3D tiskové systémy Objet pro výrobu vlastních tištěných zubních modelů. Toto uznání je milníkem v dlouhodobém vztahu obou firem. Celosvětoví prodejní partneři Sirony a zákazníci jejích zubních laboratoří nyní budou moci využívat výhod 3D tiskových systémů Objet s vysokým rozlišením a tiskem ultratenkých vrstev.

„Sirona nabízí maximální flexibilitu svým prodejním partnerům a jejich zákazníkům využívajícím 3D tisková řešení Objet prostřednictvím zubních laboratoří,“ říká Peter Fornoff, ředitel výzkumu a vývoje hardwaru v Sironě. „Věříme, že tato spolupráce umožní zubním laboratořím využívat schopnosti navrhovat modely s naším softwarem a vyrobit je na tiskárnách Objet 3D, a těšíme se na dlouhou a plodnou spolupráci."
„Toto schválení 3D tiskových řešení Objet Sironou nám umožňuje předložit nejlepší CAD/CAM stomatologickou technologii ve prospěch zubních laboratořích na celém světě,“ řekl Avi Cohen, vedoucí lékařských řešení v Objetu. „Spojení vynikajících CAD/CAM řešení Sirony s tiskovými systémy Objet 3D na dentálním trhu umožňuje zákazníkům našich zubních laboratoří být konkurenceschopnějšími, protože dostávají flexibilitu a kapacitu pro výrobu individuálních modelů. Sirona přináší zkušenosti, znalosti, vize a snahu posunout globální zubní regenerační technologie kupředu,“ uzavírá Avi Cohen. „Sirona je pro Objet nadále velkým zdrojem inspirace a těšíme se na spolupráci s ní na budoucích projektech.“

Mohlo by vás zajímat: