Google překladač: English Deutsch

Aktivní pracovní plocha od Siemens PLM Software

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: Active | Aktivní | PLM | Plocha | Pracovní | Siemens | Software | Workspace

Siemens-plm-software-Active-Workspace--1214Siemens PLM Software, obchodní jednotka společnosti Siemens Industry Automation Division, představil 3. dubna nový produkt v portfoliu Teamcenter software nazvaný Aktivní pracovní plocha. Intuitivnost, vizualizace a uživatelsky přívětivé rozhraní umožňující přístup k 3D informacím, což výrazně zvyšuje hodnotu PLM systémů. Aktivní pracovní plocha je dalším důležitým krokem směrem k realizování vize High-Definition PLM (HD-PLM), která vznikla s úmyslem dělat informovanější rozhodnutí efektivněji a odpovědněji.

V dnešní době mají společnosti obrovské množství informací, které  získávají v průběhu celého životního cyklu výrobku, a které jim v současnosti leží ladem. Tyto informace jsou navíc ve většině případů roztroušeny na různých místech a v oddělených databázích, a přitom mohou být použity při dalším rozhodování. Vyhledávání těchto informací a porozumění jim, je obtížné, časově náročné a nakonec i drahé. Aktivní pracovní plocha společně s dalšími Siemens PLM softwarovými technologiemi nabízí efektivní řešení. Všechny informace sdružuje do okamžitě dostupných vizuálních prezentací, které umožňují lépe informacím porozumět a tudíž dělat lepší rozhodnutí, která nastartují proces inovací.

„Všechny firmy i jednotlivci čelí výzvě, jak vyřešit informační přetížení v důsledku zvyšující se rychlosti generování informací a neustále narůstajícímu objemu dat pocházejících z různých zdrojů,“ řekl Chuck Grindstaff, CEO, Siemens PLM Software.

Aktivní pracovní plocha  pomáhá společnostem tuto výzvu zvládnout  a výrazně zlepšuje rozhodování tím, že sníží složitost a zároveň poskytne komplexní prezentaci PLM informací, která je dostupná pro všechny uživatele. V rámci budování naší HD-PLM vize zvyšuje Aktivní pracovní plocha schopnost naší PLM sady poskytnout informace okamžitě těm správným lidem, na správném místě a ve správném kontextu, čímž podpoří okamžité a chytré rozhodování.

Složitost produktu obracíme v konkurenční výhodu
S tím, jak složitost produktů neustále narůstá, narůstá i velikost PLM systémů, které podporují návrh, vývoj a výrobu takových produktů, aby se dokázaly vypořádat s narůstajícím objemem dat, funkcí a uživatelů. Vizualizace informací je pro jejich pochopení klíčová, a nezáleží na tom, zda je tato informace textová, nebo je to síťový diagram souvisejících položek, nebo komplexní 3D návrh produktu. Aktivní pracovní plocha nabízí snadno použitelné nástroje pro vizualizaci a navigaci informace. Jakmile je správná informace nalezena, je jednoduché ji uložit nebo sdílet s ostatními.

„Neustálé zvyšování složitosti výrobků vytváří potřebu mít silnou multidisciplinární platformu pro podporu rozhodování, která usnadní výměnu informací, zjednoduší spolupráci a udělá ji jednodušší, intuitivní a efektivní,“ říká Joe Barkai, Practice Director, Product Lifecycle Strategies, IDC Manufacturing Insights. „Dynamický systém pro podporu rozhodování, jako je Aktivní pracovní plocha, vytváří bohatý technický a obchodní kontext, který umožňuje chytré a zasvěcené rozhodování.“

Aktivní pracovní plocha  je škálovatelná a zvládne všechny typy a velikosti PLM prostředí, od stovek po miliony jednotek informací, od masivního sbírání dokumentů po složitou 3D geometrii. Aktivní pracovní plocha pomůže změnit tuto složitost v konkurenční výhodu. Díky filtrační schopnosti poskytuje okamžité výsledky, což umožňuje rychlé, výkonné 3D vizualizace dat a jejich spojení s příslušnými informacemi. Uživatelé tak mají přístup ke všemu, co potřebují k správnému rozhodování.

Efektivní spolupráce je nedílnou součástí systému – nabízí pomoc uživatelům při hledání těch členů týmu, kteří potřebují být zapojeni do daného úkolu nebo rozhodnutí. Aktivní pracovní plocha zjednodušuje proces sdílení dat potřebných k rozhodnutí tak, že mohou být znovu použity pro podobné úkoly v budoucnu na základě osvědčených postupů.

O Aktivní pracovní ploše
Aktivní pracovní plocha je persovalizované prostředí pro přístup k celému PLM ekosystému, který poskytuje všem PLM uživatelům správné informace ve správný čas, aby mohli přijímat správná rozhodnutí. Aktivní pracovní plocha nabízí vysoce výkonné vyhledávání a vizualizaci, jednoduché, ale výkonné nástroje pro spolupráci a převratné uživatelské rozhraní.

Mohlo by vás zajímat: