Google překladač: English Deutsch

HSI uvolnila EnPRO

Autor článku: HSI   

Tags: Bentley Systems | ČEZ | Dokumentace | EnPRO | GIS | HSI | Microstation | Nadstavby

Společnost HSI uvolnila sw nástroj EnPRO--1218Společnost HSI uvolnila zcela nový softwarový nástroj určený výhradně projektantům sítí společnosti ČEZ Distribuce s názvem EnPRO. Tento nový softwarový produkt slouží ke zpracování a kontrole dat projektové dokumentace ČEZ Distribuce dle požadavků metodiky DSO_ME_0139 a rozšiřuje tak portfolio aplikačních nadstaveb platformy MicroStation od Bentley Systems z dílny HSI. Součástí nadstavby EnPRO jsou definice grafických atributů, potřebné knihovny buněk a čar, ikony pro kreslení, šablony tiskových výstupů, ikony pro připojování referenčních výkresů, specializované kresebné funkce (řezy, vytyčení trasy, jednopólové schéma a další) a v neposlední řadě sada kontrolních funkcí pro provedení závěrečné verifikace dat.

EnPRO funguje jako kompletní technologická linka, která umožňuje zpracovat projektovou dokumentaci přesně podle požadavků aktuální revize metodiky DSO_ME_0139. Tato nadstavba obsahuje samozřejmě také kontrolní funkce, které garantují identifikaci veškerých chyb, resp. prohřešků proti této metodice, což uživatelé jistě ocení. Projektanti, kteří zpracují projektovou dokumentaci v novém produktu EnPRO, mají zajištěno, že na straně pracovníků dokumentace společnosti ČEZ Distribuce projdou data bezchybnou kontrolou.
„Skupina dodavatelů společnosti ČEZ Distribuce je celkově velmi početná a totéž platí i o podmnožině firem zpracovávajících pouze projektovou dokumentaci. Vzrůstající počet požadavků a přání ze strany projektantů ČEZ nás přiměl, abychom se této oblasti hlouběji věnovali a vyvinuli zcela nový nástroj, který optimálně pokryje jejich potřeby,“ vysvětlila důvod vzniku nové aplikační nadstavby EnPRO Mgr. Petra Palečková, manažerka marketingu z HSI.
Veškeré informace k produktu EnPRO jsou k dispozici na www.hsi.cz.

Mohlo by vás zajímat: