Google překladač: English Deutsch

Za jak dlouho zteplá plechovka piva v blízkosti grilu

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Simulation | Software | SolidWorks

beercam_1226Díky simulačním programům můžete zjišťovat různé parametry návrhů, které zatím existují jen ve virtuálním provedení. Stejně tak jste schopni zjistit odpovědi na některé otázky, které přináší s sebou běžný život. Včetně toho, za jak dlouho se vám ohřeje pivo v plechovce postavené v blízkosti ohniště grilu a změní se v nepitelnou kapalinu. Stačí jen vytvořit patřičné CAD modely a správně zadat příslušné podmínky. Pochopení účinků dynamických faktorů, jako jsou teplota, tepelné zdroje a proudění vzduchu, je nezbytné pro návrh vašeho produktu. Aplikace SolidWorks Simulation vám umožní proniknout do podstaty i těch nejsložitějších návrhů.

Do navrhování hladce integruje simulaci, testování a analýzu a díky intuitivnímu a snadno použitelnému uživatelskému rozhraní se rychle stane součástí pracovního procesu.
Sledujte, jak se dá použít aplikace SolidWorks Simulation k vyřešení velmi reálného problému jak dlouho vydrží pivo studené při odpoledním grilování. Podívejte se na videoukázku .

Mohlo by vás zajímat: