Google překladač: English Deutsch

Nemetschek Allplan hledá mladé talenty na architekturu

Autor článku: Nemetschek   

Tags: Allplan | Architektura | AYAA | Nemetschek | Soutěž | Stavebnictví | Studenti

AYAA_Allplan1226Nemetschek Allplan hledá ve dnech od 14. června do 15. července 2012 mladé talenty na architekturu. V rámci ceny Allplan Young Architects Award (AYAA) 2012 vyzývá studenty a začínající profesionály do věku 32 let, aby představili široké veřejnosti ojedinělý návrh nebo projekt, který byl koncipován a realizován pomocí CAD programu Allplan. Návrhy lze zasílat jednoduše pomocí Facebooku funkcí Upload. Tříčlenná porota ocení nejlepší projekty a odmění je v podobě 3D tisku zaslaného návrhu.

„Cenou Allplan Young Architects Award 2012 chceme cíleně připravit mladé talenty na jejich kariérní dráhu. Kromě oficiálního vyznamenání nabízíme vítězům také platformu, s jejíž pomocí mohou své nápady a návrhy účinně prezentovat mezinárodnímu publiku,“ říká Peter Mehlstäubler, jednatel společnosti Nemetschek Allplan GmbH.

Tato mezinárodní soutěž začíná 14. června a končí 15. července 2012. Zúčastnit se mohou všichni studenti architektury a mladí architekti z celého světa, kteří stojí na počátku své kariéry. Hledají se kreativní CAD projekty, které byly koncipovány nebo realizovány softwarem BIM Allplan. K vykreslení je povolen také vizualizační software Cinema 4D společnosti Maxon.
Návrhy lze zasílat jednoduše a pohodlně prostřednictvím stránek Facebook na adresu www.facebook.com/Nemetschek.Allplan. Allplan poskytuje všem účastníkům aplikaci s funkcí odeslání (upload). Není třeba dodržovat žádné předlohy ani požadavky formátů. Protože soutěž AYAA 2012 je zaměřena na podporu rozvoje mladých talentů, nesmí být účastníci při předání svých návrhů starší 32 let.
Porota skládající se ze tří odborníků společnosti Nemetschek Allplan vyhodnotí a odmění nápad, kvalitu a jedinečnost podaných projektů. První tři výherci obdrží rovněž 3D tisk zaslaného návrhu. Všichni vítězové budou navíc představeni v prezentaci na internetových stránkách společnosti Nemetschek Allplan.

Mohlo by vás zajímat: