Google překladač: English Deutsch

AV Engineering představil AV ScriBatch Tools

Autor článku: AV Engineering   

Tags: AV Engineering | AV ScriBatch | Creo | PTC | Tools

ScriBatchTools-1245AV Engineering představila nový automatizační software pro PTC Creo Parametric (Pro/ENGINEER) – aplikaci AV ScriBatch Tools. Pomocí aplikace AV ScriBatch Tools lze dávkově zpracovat 3D/2D objekty v rámci jednoho adresáře, Windchill Commonspace složky, či Workspace. Základními operacemi, kterými mohou být objekty modifikovány pomocí aplikace AV ScriBatch Tools, jsou úpravy parametrů a relací, operace s prvky modelů, nastavení vlastností modelů, exporty výkresů do DXF a PDF. Pro zákazníky AV Engineering je beta verze aplikace AV ScriBatch Tools 0.9b k dispozici zdarma.

V případě připojení PTC Creo Parametric (Pro/ENGINEER) k PDM systému PTC Windchill dokáže aplikace AV ScriBatch Tools provádět automatický Check-Out i Check-In modifikovaných objektů do určené Commonspace složky. Zpracovávanými objekty mohou být modely, sestavy, výkresy, layout, formát nebo model obrábění.
AV ScriBatch Tools je synchronní aplikací s vlastním grafickým rozhraním (dialogem), která se spouští a pracuje v rámci systému PTC Creo Parametric (Pro/ENGINEER).

Možnosti použití aplikace AV ScriBatch Tools
Aplikace dávkově automatizuje definované operace na zvolené skupině 3D/2D objektů. Primárně se tak dají automaticky upravit rozsáhlé databáze 3D/2D dat, či lokální vývojové projekty. Díky komfortnímu grafickému rozhraní, lze operace nastavit okamžitě, bez nutnosti administrátorských znalostí a konfigurace jiných systémů pro hromadné modifikace a exporty dat (jako ModelCHECK nebo PTC Creo Distributed Batch).
Navíc AV ScriBatch Tools umožňuje provádět operace, které jiné systémy pro hromadné modifikace dat neumožňují. Především je společnost AV Engineering schopna aplikaci AV ScriBatch Tools rozšířit nebo upravit pro provádění jakýchkoliv operací dle požadavku uživatelů.

Typickými případy využití aplikace AV ScriBatch Tools jsou:
  • Hromadné úpravy knihoven dílů - normálie, standardní data
  • Hromadné přizpůsobení startovacích partů v již existujících dílech
  • Automatický import 3D/2D dat z lokálních knihoven do Windchillu
  • Hromadné modifikace Windchill objektů
  • Hromadné exporty výkresů do PDF, vytváření DXF výpalků plechových součástí

Další informace najdete na webu společnosti AV Engineering.


Mohlo by vás zajímat: