Google překladač: English Deutsch

Digital Factory – v centru IT „integrovaného průmyslu“

Autor článku: Hannover Messe   

Tags: CAE | CAx | Digital | Factory | Hannover | MES | Messe | PLM

HannoverMesse2015-1251Mezinárodní veletrh Digital Factory, jako součást Hannover Messe (8.–12. dubna 2013), upevní své postavení celosvětové výstavní akce pro integrované procesy a řešení IT silnou prezentací v hale č. 7.  Své produkty, řešení a inovace představí přední firmy trhu v oblastech PLM a MES, kromě jiných společnosti Dassault Systèmes, Eplan a DS SolidWorks,  MPDV, Psipenta a Proxia. Veletrh Digital Factory se tak stane centrem IT na Hannover Messe, jehož zvýrazněným tématem bude v příštím roce „Integrated Industry“. Vystavující podniky představí v rámci výstavy Digital Factory veškeré nástroje IT, které jsou nutné pro integrované průmyslové procesy.

Rozhraní mezi „Průmyslovými IT“ v hale č. 8 a fórem průmyslových IT umožňuje ještě větší propojení firemních IT a automatizačních IT a zaměření na témata budoucnosti. „Industrial IT-Forum“ společně organizují VDMA a ZVEI. Jedním jeho stěžejním tématem bude koncepce „Průmysl 4.0 - Industrie 4.0“.
Hlavními tématy mezinárodního vedoucího veletrhu integrovaných procesů a řešení IT jsou integrace procesů a mezioborový vývoj produktů. Akce je přitažlivá svou jedinečností. Stěžejní témata CAx, PLM, MES, ERP a Rapid Prototyping zde představí komplexně a v celosvětovém srovnání přední nabízející firmy.

Nový společný stánek Fórum CAE
Novinkou programu přehlídky Digital Factory je společný stánek fóra CAE. Odborníci v oblasti simulace, jako inženýrské kanceláře, firmy vyvíjející software a systémy jakož i poskytovatelé služeb, ukážou na pracovištích na stánku a na velkoplošné obrazovce na pódiu praktické aplikace řešení v oblasti numerické simulace. Tím Digital Factory posílí v rámci průmyslových IT ústřední téma - simulaci a výpočty.

Etablované mimořádné přehlídky v rámci Digital Factory
Již počtvrté probíhající přehlídka Technology Cinema 3D v příštím roce ukáže pod heslem „Workplace of the Future“, jak „Highend 3D-vizualizace“ v budoucnu změní pracoviště v konstrukci a ve výrobě.

Náplň 5. zasedání MES určují špičkové svazy německého průmyslu: NAMUR, VDI, VDMA a ZVEI. Ve středu a ve čtvrtek odprezentují firmy své zprávy z praxe o úspěšné implementaci MES. Tématy zpráv budou diskrétní výroba a spojité technologické procesy. Návštěvníci mohou zasedání MES navštívit zdarma.

Mohlo by vás zajímat: