Google překladač: English Deutsch

Solid Edge k dispozici zdarma vyučujícím na středních školách

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: PLM | Siemens | Software | Solid Edge | Středoškolská edice

SolidEdge - High School Edition - 1302Jako součást svých pokračujících investic do vzdělání v oboru přírodních věd, technologií, inženýrství a matematiky (STEM – science, technology, engineering, mathematics), uvolnil Siemens PLM Software bezplatnou Středoškolskou edici Solid Edge softwaru pro 3D CAD, která je nyní k dispozici pedagogům na všech středních školách po celém světě. Tento software je dostupný učitelům a školitelům a podporuje snahu dát studentům nástroj produktového designu, který je používaný výrobci po celém světě. Siemens tak podporuje studenty technických oborů a pomáhá řešit globální nedostatek kvalifikovaných pracovníků ve strojírenství a příbuzných oborech.
Pedagogové si mohou zdarma stáhnout 12měsíční akademickou licenci na www.siemens.com/plm/solid-edge-highschool. Globální výrobní komunita - včetně našich klientů - potřebuje stálý přísun inženýrských talentů, kteří vědí, jak používat moderní technologie k inovaci a vytváření produktů tak, aby splňovaly rostoucí požadavky a čelily výzvám trhu.

„Prostřednictvím našeho dlouhodobého závazku ke STEM vzdělání, doufáme, že budeme rozvíjet talenty a inovátory budoucnosti. Od momentu nástupu na střední školu se studenti začínají rozhodovat o vysokých školách a potenciální kariéře. Bezplatná středoškolská verze Solid Edge pomůže pedagogům seznámit studenty s prací v CAD programech a představí jim tak možné pracovní příležitosti,“ řekl Karsten Newbury, senior viceprezident a generální manažer, Mainstream Engineering Software, Siemens PLM Software.

Středoškolská verze Solid Edge staví na úspěchu Studentské verze, která poskytuje volný přístup všem studentům po celém světě na jakékoli akademické úrovni. Středoškolská verze nyní nabízí učitelům a školitelům přístup k Solid Edge pro použití jak v učebně, tak pro mimoškolní projekty. Poskytnutím nejnovější 3D CAD technologie pedagogům a studentům, která je jednoduchá a uživatelsky přívětivá, se Siemens zaměřuje na pomoc pedagogům zvýšit zájem studentů o STEM. A tím, že nabízí bezplatně tyto akademické edice Solid Edge, Siemens pomáhá řešit přetrvávající problémy omezených školních rozpočtů. Středoškolská licence nabízí také unikátní synchronní technologii, která kombinuje rychlost a flexibilitu přímého modelování s precizní kontrolou rozměrově řízeného modelování. Školy budou mít přístup k plné funkcionalitě Solid Edge – tvorba výkresové dokumentace, tvorba plechových dílů, pokročilý plošný modelář či vytváření velkých sestav. Bezplatnou 12měsíční licenci je možné obnovovat na roční bázi.
Pro více informací a přístup k bezplatným vzdělávacím návodům a samostudijním materiálům navštivte Solid Edge educator resource page nebo si přímo stáhněte Středoškolskou edici.

Mohlo by vás zajímat: