Google překladač: English Deutsch

Společnost Brooks Brothers si vybrala PTC Windchill Flex PLM

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Brooks Brothers Group | FlexPLM | PLM | PTC | Windchill

BrooksBrothers-PTC-1302Je zajímavé, jakým způsobem společnost PTC distribuuje a zveřejňuje svoje tiskové zprávy. O tom, že nejstarší americký prodejce oděvů Brooks Brothers Group (BBG) zvolil pro své maloobchodní řetězce řetězce řešení PTC Windchill FlexPLM, vydala americká centrála oficiální zprávu už 6. listopadu 2012. Ovšem evropská centrála dodala stejnou zprávu přeloženou do němčiny až letos a s datem 3. ledna 2013. Toto vnitrofiremní workflow ovšem nic nemění na tom, že BBG pomocí zmíněného produktu bude řídit (nebo již řídí) maloobchodní životní cyklus výrobků (PLM), od čehož si slibuje zlepšení vývoje produktů a účinnosti procesu vývoje, snížení nákladů a rychlejší využití tržních příležitostí.

Na Windchillu založené podnikové řešení od PTC pro obchod a spotřební průmysl umožňuje společnostem reagovat efektivně na každodenní operace i na specifické výzvy, kterým odvětví průběžně čelí. Poskytuje výkonnou webovou platformu pro plánování sortimentu, správu specifikací, fyzickou distribuci zboží, vývoj produktů, zajišťování zdrojů, kalkulace nákladů, kontrolu kvality a dodržování všech možností spolupráce v dodavatelském řetězci.
Jak je vidět zanedlouho budou firmy jako PTC, Dassault Systèmes, Siemens nebo Autodesk bojovat o zákazníky nejen na poli výrobních strojírenských podniků, ale také v oděvním a jiném průmyslu. Život je boj. A jak se nových příležitostí chopí naši tradiční reseleři?
–kh–

Mohlo by vás zajímat: