Google překladač: English Deutsch

Adeon pořádá školení AutoCADu Plant 3D

Autor článku: Adeon   

Tags: Adeon | AutoCAD | Autodesk | Plant 3D | Vzdělávání

Skoleni Adeon AutoCAD Plant 3DSpolečnost Adeon, která je kromě jiného také systémovým centrem Autodesku, pořádá ve dnech 20. března a 3. dubna 2013 v Ostravě základní školení pro projektanty potrubních systémů v programu AutoCAD Plant 3D. Tato apolikace nabízí klasické funkce AutoCADu a navíc sadu speciálních nástrojů pro modelování 3D prvků potrubí, trasování sítí, generování výkresů a dalších konstrukčních dokumentů, řešení detailů, řezů, výkazů potrubních systémů a další možnosti.

Program pomáhá racionalizovat umístění potrubí, zařízení a nosných struktur díky specificky řízené technologii standardizovaným katalogem prvků dle průmyslových standardů. Rozsáhlý katalog můžete kdykoliv modifikovat i doplňovat novými prvky podle potřeb vašeho projektu. K dispozici je také knihovna dalších prvků, jako jsou ocelové konstrukce, lávky, zábradlí a žebříky. Použít můžete také správce projektu, který umožňuje snadné řízení celého projektu.

U přihlášených zájemců o školení se předpokládá zvládnutí práce v AutoCADu. Školení je v délce 2 dnů, tj. 16 vyučovacích hodin.
Pokud máte o školení zájem, kontaktujte firmu Adeon na kontaktech, které najdete zde.


Mohlo by vás zajímat: