Google překladač: English Deutsch

CADLearning doplněk pro AutoCAD 2014

Autor článku: 4D Technologies (Jl)   

Tags: 4D Technologies | AutoCAD | Autodesk | BIM | CAD | CADLearning | Vzdělávání

CADLearning AutoCAD 2014-13224D Technologies, autorizovaný vydavatel Autodesku, se specializuje na výuku CAD a BIM softwaru. Nyní vydává zásuvný modul CADLearning Plug-in pro AutoCAD 2014, jenž je dostupný v AutoCAD App Store na Autodesk Exchange. Nový doplněk umožňuje výuku podle požadavku a nabízí širokou škálu CADLearning funkcí včetně video návodů, jež lze spustit při odpovídající práci v AutoCADu. V nabídce je kolem 750 návodů, jež jsou dostupné přímo v uživatelském rozhraní AutoCAD 2014. Návody je vždy možné aktuálně spustit nebo si vyvolat nápovědu. Také k videím je přímý přístup.

CADLearning Plug-in pro AutoCAD 2014 si mohou jednotlivci stáhnout přímo ze záložky Autodesk Exchange Apps Tab. Autodesk Exchange je on-line market, kde si mohou uživatlé objednávat, prodávat a hodnotit aplikace pro AutoCAD 2014. Záložka Apps Tab se nachází na úvodní stránce AutoCAD Exchange, která se jako první spouští současně s AutoCAD 2014, dá se také najít v liště. 30denní trial verze CADLearning Plug-in je zdarma, neomezený a doživotní přístup k video obsahu pak stojí 4,99 USD.

CADLearning doplněk pro AutoCAD 2014

 

Autorizovaný vydavatel Autodesku, 4D Technologies, se specializuje na výuku CAD a BIM softwaru. Nyní vydává plugin CADLearning Plug-in pro AutoCAD 2014, jenž je dostupný v AutoCAD App Store na Autodesk Exchange. Nový doplněk umožňuje výuku podle požadavku a nabízí širokou škálu CADLearning funkcí včetně video návodů, jež lze spustit při dotyčné práci v AutoCAD. V nabídce je kolem 750 návodů, jež jsou dostupné přímo v uživatelském rozhraní AutoCAD 2014. Návody je vždy možné aktuálně spustit nebo si vyvolat nápovědu. Také k videím je přímý přístup. CADLearning Plug-in pro AutoCAD 2014 si mohou jednotlivci stáhnout přímo ze záložky Autodesk Exchange Apps Tab. Autodesk Exchange je on-line market, kde si mohou uživatlé objednávat, prodávat a hodnotit aplikace pro AutoCAD 2014. Záložka Apps Tab se nachází na úvodní stránce AutoCAD Exchange, která se jako první spouští současně s AutoCAD 2014, dá se také najít v liště. 30denní trial verze CADLearning Plug-in je zdarma, neomezený a doživotní přístup k video obsahu pak stojí 4,99 USD.

Mohlo by vás zajímat: