Google překladač: English Deutsch

Rychlejší konstrukce se Solid Edge ST6

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: PLM | Siemens | Software | Solid Edge | ST6

Solid Edge ST6 simulace-132Nejnovější verze softwaru Solid Edge (Solid Edge ST6) společnosti Siemens PLM Software obsahuje několik nových vylepšení v oblasti konstrukce, výpočtů a spolupráce na projektech, které umožňují až šestkrát rychlejší provedení některých úkolů než předchozí verze tohoto softwaru. Nové funkce také pomáhají uživatelům Solid Edge ST6 se učit, sdílet myšlenky a spolupracovat s ostatními uživateli Solid Edge. Kombinace vylepšení zahrnutých v Solid Edge ST6 pomáhají podnikům zlepšit celkovou produktivitu vývoje výrobku. Spolu se Solid Edge ST6 uvedla zároveň společnost Siemens na trh i nejnovější verzi Solid Edge SP řešení pro správu dat (Solid Edge pro SharePoint) pro usnadnění spolupráce. Zároveň je rozšířena podpora i pro Android tablety a iPad mini pro Solid Edge Mobile Viewer.

Nová verze byla představena na Solid Edge University 2013, která se konala v minulých týdnech v americkém Cincinnati. Solid Edge ST6 obsahuje nové funkce modelování ploch, které pomáhají vytvořit složité tvarové výrobky až čtyřikrát rychleji, a nové funkce pro konstrukci plechových dílů, které pomáhají vytvořit lisované díly až pětkrát rychleji, jak odhalilo interním testování. Nové nástroje výpočtu v Solid Edge automaticky optimalizují návrhy až šestkrát rychleji, což pomáhá snižovat náklady na výrobek bez ztráty na kvalitě. Vylepšení v synchronní technologii pomáhá konstruktérům importovat a znovu použít soubory až šestkrát rychleji, což umožňuje lepší spolupráci se zákazníkem či dodavateli. Kromě toho byly přidány nástroje pro jednodušší importování souborů softwaru SolidWorks.

K novým konstrukčním a výpočtovým schopnostem poskytuje Solid Edge ST6 také nové funkce na učení, sdílení a spolupráci s ostatními uživateli Solid Edge. Nový Solid Edge YouTube panel umožňuje uživatelům nahrávat, uploadovat a přímo sdílet záznam konstruování na YouTube a vyhledávat další Solid Edge videa. Uživatelé se mohou také dostat k diskusím, výukovým lekcím a expertním radám prostřednictvím nové online komunity Solid Edge (www.siemens.com/plm/community/solidedge).

Solid Edge Mobile Viewer
Nové funkce učení a sdílení v Solid Edge ST6 kombinované s rozšířenou platformou Solid Edge Mobile Viewer, bezplatným 3D prohlížečem pro přenosná digitální zařízení s OS Android, který byl již od minulé verze k dispozici také pro iPad, rozšiřuje přístup k konstrukčním datům, a pomáhá tak společnostem zlepšit spolupráci.

Solid Edge SP
Nejnovější verze Solid Edge SP, dříve označovaný jako Solid Edge Insight XT, poskytuje rychlou implementaci na již existující IT infrastrukturu společnosti a zjednodušuje správu Solid Edge CAD souborů a souvisejících konstrukčních dat k dalšímu posílení spolupráce. Nejnovější verze Solid Edge SP, běžící na platformě SharePoint Microsoft, rozšiřuje svůj vizuální přístup ke správě konstrukčních dat s možností zobrazování miniaturních náhledů dílů a sestav a jejich vztahů v Relation Browser a poskytuje možnost přístupu k revizím a souvisejícím dokumentům přímo z náhledu.

Více informací o Solid Edge ST6, Solid Edge SP a Solid Edge Mobile Viewer najdete na tomto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: