Google překladač: English Deutsch

Bezplatné webináře Allplan Architektura a Vyztužování

Autor článku: Nemetschek Allplan   

Tags: Allplan | Architektura | Nemetschek | Stavebnictví | Vzdělávání | Webinar

Nemetschek-1335Zajímáte se o Allplan nebo jen obecně o BIM programy či o Allplan Vyztužování a rádi byste si udělali představu o jejich možnostech? Pak přijměte pozvání na zářijové bezplatné webináře o BIM řešení Allplan Architektura a inženýrském řešení Allplan 2013 Vyztužování. Průřezově projdete programy z pohledu architekta statika a projektanta. Budete provedeni od studie přes prezentaci až po dokumentaci stavby, respektive od tvorby konstrukce, bednění přes výztuž pruty i sítěmi až po dokumentaci s automatickými výkazy. Uděláte si představu o výhodách práce v integrovaném BIM systému. Seznámíte se krátce s online zdroji informací a s ukázkami prací zákazníků (administrativa v monolitu i prefě, dopravní stavby - tunel).

Přenos obrazu je zajištěn prostřednictvím programu GoToMeeting. Přenos zvuku je prostřednictvím VOIP - tedy přes internet. Pro poslech potřebujete audio výstup ze svého počítače – reproduktory nebo sluchátka. Program je přístupný vždy 10 minut před zahájením webináře.
Jednohodinové webináře Allplan Architektura a Allplan Vyztužování jsou pořádány 11. a 25. září 2013 vždy od 10:00, respektive 14:00 hodin (Výztuže).
Přihlašovací formuláře najdete na tomto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: