Google překladač: English Deutsch

SolidCAM CZ pořádá 1. letošní webinář 3D HSS frézování

Autor článku: SolidCAM CZ   

Tags: 3D HSS | InventorCAM | SolidCAM | SolidCAM CZ | Vzdělávání | Webinar

SolidCAM HSS-1404Společnost SolidCAM CZ, distributor softwaru SolidCAM a InventorCAM pro ČR a SR, plánuje letos uvést cyklus 12 webinářů pro zákazníky a partnery, které se budou konat pravidelně každý měsíc. První webinář 3D HSS frézování, který se uskuteční 29. ledna 2014 ve 13 hod., se bude zabývat modulem SolidCAMu určeným jak pro dílny s klasickým frézováním 2D dílů s lokálními 3D tvary, tak pro nejnáročnější formařské dokončovací frézování. HSS řídí nástroj podle tvaru obráběných ploch, jednotlivých nebo vícenásobných. Exceluje při tvorbě hladké dráhy na skupinách komplexních, obtížně ohraničitelných 3D tvarů, jako jsou třeba složitá zaoblení.

Vyzkoušejte jak snadno lze dosáhnout optimálních výsledků na složitých tvarech bez použití hranic a jiné dodatečné geometrie. Budete překvapeni rychlostí výpočtu operací. Bez omezení používejte nástroje pro T drážky, kuželové a kuličkové frézy při podřezaných tvarech nebo v obtížně obrobitelných místech.
V případě zájmu pošlete e-mail na webinar@solidcam.cz. Webinář je zdarma a každý zaregistrovaný zájemce ho může sledovat na svém počítači.


Mohlo by vás zajímat: