Google překladač: English Deutsch

Seminář Seznamte se s virtuálním zprovozněním

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: PLM | Seminář | Siemens | Software | Virtuální zprovoznění | Vzdělávání

Siemens1503Společnost Siemens PLM Software pořádá 26. ledna v Kuřimi a 27. ledna v Praze bezplatný seminář. Jeho obsah bude zaměřen na možnosti ověření reálných podmínek výroby ve virtuálním prostředí. Virtuální zprovoznění automatizovaných systémů a technických provozů umožňuje pomocí kinematických 3D modelů ověřit komplexní funkce systémů už ve fázi vývoje. Umožňuje otestovat více scénářů a odladit funkce zařízení či odstranit eventuální nedostatky, čímž se předejde chybné výrobě. Virtuálním odladěním se zabrání mechanickým kolizím, které by jinak mohly způsobit značné škody, další investice, opoždění výroby a času dodávky zákazníkovi.

Virtuální zprovoznění urychluje cestu od myšlenky ke skutečnému stroji až o 30 % a zkracuje dobu uvedení do provozu až o 70 %.

Seminář je určen výrobcům komplexních produktů s automatizovanými prvky řízení, výrobcům jednoúčelových výrobních strojů a výrobcům nebo dodavatelům automatizovaných linek. Akce je pořádána společně s německou partnerskou společností iSilog.
Více informací o místech konání, programu a registrační formulář najdete zde.


Mohlo by vás zajímat: