Google překladač: English Deutsch

Webinář Řízení konfigurací a variant výrobků 27. února

Autor článku: Technodat   

Tags: ENOVIA V6 | Exalead | One Part | Projekt | Řízení | Technodat | Webinar

Variant mamagement-1509Seznamte se s možnostmi 3Dexperience určenými pro podporu vývoje produktových řad s vysokou modularitou výrobků. Reagujte rychle a efektivně na požadavky zákazníků, zlepšete využití know-how ve své společnosti, zkraťte čas přípravy detailního návrhu variant vašeho výrobku, zlepšete propojení trhu a spotřebitelských požadavků s vývojem svých výrobků a zrychlete proces inovací. Webinář pořádaný firmou Technodat bude zaměřen na poznání tohoto komplexního řešení, pokrývajícího všechny oblasti, které se obvykle při přípravě NC výroby vyskytují a představení nové platformy 3Dexperience v oblasti Variant Management.

Dalším obsahem webináře je objasnění základních principů a výhod řešení, přínosy databázového přístupu pro spolupráci marketingu s vývojem a výrobou, ukázka vazby Variant Managementu na CAD nebo ukázka efektivního opakovaného využití existujících konstrukčních celků.
Webinář je určen pro produktové manažery, projektové manažery a vedoucí technické pracovníky strojírenských podniků.
Poznejte výhody komplexního řešení pro řízení konstrukčních i obchodních aspektů variability vašich výrobků a zaregistrujte se.

Registrace a účast na webináři jsou zdarma. Časové nároky jsou pouze na prezentaci samotnou, kladem je bezproblémová interakce s přednášejícím a především kvalitní know-how a informace, které dostáváte v pohodlí své kanceláře či domova přímo na svůj monitor. Předpokládaný čas trvání je 60 minut.

Registrace je možná do 26. 2. 2014, 17:00 hodin.

Pro účast na webovém semináři stačí mít k dispozici přístup na internet a telefonní spojení.


Mohlo by vás zajímat: