Google překladač: English Deutsch

CADKON míří do zahraničí

Autor článku: Graitec   

Tags: Architecture | Basic | CADKON+ | Graitec | MEP | Projektování | Stavebnictví | TZB

cadcon plus 2016-1526Cadkon je již více než 25 let zavedeným pojmem jako osvědčené CAD řešení pro projektování ve stavebnictví, a to nejen v České republice. Stovky architektonických a projekčních kanceláří nasadilo Cadkon při projektování staveb všech možných účelů, velikostí a zaměření. Nová verze Cadkon+ 2016, která právě přichází na trh, znamená zásadní převrat v dosavadní zavedené praxi. V nabídce jsou nyní tři základní produkty: Basic, Architekture a MEP pro profese TZB.

Nové webové stránky www.cadkon.eu dávají uživatelům a zájemcům plnou podporu a kompletní informace o jednotlivých produktech včetně možnosti stažení testovací verze. Dosavadní uživatelé Cadkonu s předplacenou službou Subscription dostávají samozřejmě vše bezplatně.

„Nová verze Cadkon+ 2016 je viditelným mezníkem v dalším rozvoji, který plánujeme. Nyní pracujeme na anglické verzi a do konce roku by měla být k dispozici také verze polská,“ říká Petr Teska, technický ředitel společnosti Graitec.

Současně s tím se mění prodejní a distribuční model, vývoj přebírá společnost AB Studio Consulting+Engineering, která byla po mnoho let garantem a úspěšným vývojářem Cadkonu.

Ing. Miroslav Kohout, Country manager společnosti Graitec tento krok vysvětluje takto: „Cadkon je typickým 2D produktem, který je úspěšně nasazován tam, kde je podpora tohoto typu produktu žádána. Naše společnost Graitec je nyní velmi úspěšným Platinum Partnerem společnosti Autodesk a aspirujeme se stát největším partnerem pro oblast BIM řešení v celé Evropě. Abychom se mohli plně zaměřit na profesionální nabídku a podporu v celé šíři našeho produktového portfolia, rozhodli jsme se rozdělit aktivity týkající se BIM řešení a vývoj Cadkonu. Od tohoto kroku si slibujeme možnost většího růstu v obou oblastech, což pozitivně pocítí naši zákazníci. Díky tomuto kroku budeme opět blíže naším uživatelům jak produktů Cadkon, tak BIM řešení společnosti Autodesk.“

Nová verze Cadkon+ 2016 přináší také řadu novinek a vylepšení ve funkčnosti včetně urychlení vlastního jádra. Navíc do konce roku plánuje vývojář uvést nový modul pro správu dokumentace. Dá se tedy očekávat, že se odborná veřejnost bude s novým logem Cadkonu setkávat stále více a více.


Mohlo by vás zajímat: