Google překladač: English Deutsch

Nový CADKON+ 2017

Autor článku: AB Studio Consulting+Engineering   

Tags: 2017 | AB Sutio | CADCON+ | DMS | Dokumenty | Konstrukce | Správa | Stavebnictví

CADcon2017-1637AB Studio Consulting+Engineering oznámilo, že dne 7. 9. 2016 byla uvedena na trh verze 2017 produktové řady CADKON+. Kromě řady nových funkcí a vylepšení existujících nástrojů a grafického jádra přináší verze 2017 jednu zásadní novinku. Touto novinkou je zcela nový produkt CADKON+ DMS. Vydáním nového produktu CADKON+ DMS se rozšiřuje funkčnost produktů CADKON+ do oblasti správy dokumentů. Tímto krokem se uživatelům zefektivní práce nejen v oblasti grafiky a tvorby výkresové dokumentace, ale nabízí se také nástroj pro správu kompletní dokumentace a komunikace na projektech.

Seznamte se s novinkami verze 2017 produktů CADKON+ na webinářích a webových stránkách, detailní informace poskytnou také obchodníci AB Studia.

CADKON+ DMS
Hlavní novinkou verze 2017 je uvedení nového produktu CADKON+ DMS (Data Management System) pro správu dokumentace, díky němuž budete mít větší přehled a organizaci vaší dokumentace nejen uvnitř firmy, ale i vzhledem k vašim externím spolupracovníkům.
Více informací o DMS naleznete na www.cadkon.eu.

Anglický CADKON+ Architecture
Produkty CADKON+ nabízíme úspěšně nejen v ČR, ale také v zahraničí. Dalším významným krokem v této oblasti je anglická verze profesního CADKON+ ARCHITECTURE. Již nyní je CADKON+ etablovaný ve více zemích, což potvrzuje kvalitu a stabilitu dalšího rozvoje tohoto řešení. Aktuálně CADKON+ tak nabízí tyto produkty:
CADKON+ Architecture – v české a anglické verzi
CADKON+ MEP – v české verzi
CADKON+ BASIC – v české, anglické a polské verzi
CADKON+ DMS – v české verzi

SEZNAMTE SE S NOVINKAMI CADKONU+ 2017 NA ONLINE PREZENTACÍCH

CADKON+ Architecture
20. září od 13:00

CADKON+ MEP
20. září od 14:30

CADKON+ DMS
20. září od 9:00

Rychlá úprava hranice šraf
Možnost rychle měnit hranice vyšrafované plochy pomocí multifunkčních uzlových bodů, přidávat nebo odebírat vrcholy hranice a přímé segmenty měnit na oblouky, to jsou velice často vámi poptávané možnosti, které nyní nový CADKON+ přináší.

Rychlé vyhledání výrobků
Pro větší přehled o položkovaných výrobcích ve výkresu je možné okamžitě vyhledat a viditelně označit libovolné bubliny vybrané v seznamu Správce bublin. Výběrem položky v seznamu správce dojde automaticky k označení položky ve výkresu.

Automatické číslování
Zcela nová funkce pro automatické číslování např. zásuvek, čidel, kamer atd. Číslování podporuje používání více proměnných položek, editace (přečíslování), určení pořadí a správce již použitých položek.

Pro celkový přehled o všech novinkách a vylepšeních si otevřete dokument Novinky CADKON+ 2017 nebo přejděte na stránky www.cadkon.eu.


Mohlo by vás zajímat: