Google překladač: English Deutsch

BricsCAD Mac aktualizován na verzi 17.2.09

Autor článku: Bricsys (JL)   

Tags: Aktualizace | BIM | Bricscad | Mac | Příkazy | Verze 17.2.09

BricsCAD-V17.2-for-Mac-OS-X-1726Společnost Bricsys vydává aktualizovanou verzi svého produktu BricsCAD pro Mac. Vylepšení se týká např. příkazu BIMPatch, což znamení, že nastavení GenerateAssocView je aktivní, ale příkaz je při výběru BIM profilu nastaven na základní hodnotu. Další novou funkcí u tohoto příkazu je upozornění, když by mohl příkaz BIMSection měnit data modelu. V této aktualizované verzi byla přidána podpora polského referenčního souřadnicového systému, dále je zde nová funkce pro rozbití rozměrů a rozšiřovacích linií pomocí příkazu DIMBreak.

Nový příkaz RecoverAll obnoví výkres všemi nestovanými XRef, každý výkres je uložen jako .BAK kopie .ADT zpráva. Další vylepšení se týkají 3D Constraints (vytváření.BAK souborů), BIMSection, Erase, Fonts, dialogového okna Getting Started, Print as PDF a dalších.
Pokud potřebujete další informace o tom, co je nového, stačí přejít na stránku pro stažení a vybrat si odkaz „Release Notes“.
Pokud už jste uživatelé Bricscadu na Mac OS X V17, je tato aktualizace určena vám. Jediné, co potřebujete udělat, je zadat svůj e-mail a stáhnout ji ještě dnes.


Mohlo by vás zajímat: