Google překladač: English Deutsch

Albitech expanduje v Evropě

Autor článku: Albitech Ltd.   

Tags: CAQ | Software

InspectionGeni1101Izraelská společnost Ambitech, která je SolidWorks  CAD Solution Partner, oznámila podepsání distribuční smlouvy s polskou Premium Solutions, která bude poskytovat prvotřídní řešení pro řízení ponávrhové jakosti a zkoušky předním výrobcům v tomto regionu. Tato dohoda umožňuje firmě Premium Solutions prodávat Albitech software Inspection Geni (IG), doplněk SolidWorks, který umožňuje kontrolérům jakosti (Quality Controllers – QC) automaticky vytvořit interaktivní strukturu rozměrů, bublinové popisky a zkušební protokoly.

„Hledali jsme v tomto regionu partnera s velkou sítí obchodních uživatelů, kterým by Inspection Geni mohl hodit,“ řekl Doron Sashkis, generální ředitel společnosti Ambitech, a dodal jsou sem zahrnuti výrobci a projekční firmy, které používají SolidWorks.
„Společnosti Albitech a Premium Solutions spojily své síly, aby účinně řešily rostoucí potřeby výrobců používajících SolidWorks,“ řekl Slawomir Wencek, generální ředitel Premium Solutions. „V rámci tohoto kombinovaného řešení poskytuje Albitech cenově efektivní řešení, které zaručuje řízení jakosti.“
Společné řešení rozšiřuje hodnotu SolidWorks od návrhu až po výrobu a zkušební oddělení. Inspection Geni umožňuje automatizované přezkoumání rozměrů návrhu pomocí interaktivní struktury rozměrů s generováním zkušebních šablon pro reporty FAI (First Article Inspection) a protokoly In-Process Dimension Report založené na stejném výkresu SolidWorks.
„Vrcholem tohoto systému je schopnost automaticky znovu připojit starý rozměr ID do revidované verze, který uživateli ukazuje historii změn rozměrů v interaktivní struktuře, a schopnost exportu do Excelu,“ dodal Sashkis. „Dokument aplikace Excel může být také propojením do systému PDM. Inspection Geni může být také použit jako systém pro sledování změn společnostmi, které nemají drahé PDM systémy.
Software Inspection Geni bude předveden na výstavě v SolidWorks 2011  v texaském San Antoniu od 23. do 26. ledna.
Více informací najdete zde. Návrháři si mohou stáhnout IG pro SolidWorks zde.
Albitech také nabízí bezplatný jednoduchý softwarový nástroj BallOOn-It, který indexuje všechny rozměry na výkresu vytvořeném v SolidWorks pomocí jediného kliknutí. Tento nástroj umožňuje návrhářům opatřovat rozměrové kóty bublinami s identifikačními čísly pro přehlednost inspekčních zpráv. Stáhnout si ho můžete zde.

Firma Albitech byla založena v roce 2007 a nabízí poradenství a programová řešení pro multiosé CNC stroje, vývoj softwarových nástrojů, které umožňují inženýrům a výrobcům dramaticky zvýšit produktivitu, snižovat náklady na vývoj a urychlovat uvedení na trh, zrychlovat návratnost investic a přijímat průmyslové standardy šetrné k životnímu prostředí. Poslední novinky, informace, speciální cenové nabídky nebo on-line ukázky najdete na adrese www.albitech.org.

Mohlo by vás zajímat: