Google překladač: English Deutsch

ZWSOFT aktualizuje ZW3D 2011 Service Packem 1

Autor článku: ZWSOFT   

Tags: AEC | MCAD | Software | SP1 | ZW3D | ZWSOFT

ZW3D 2011 SP1 -1135Dodavatel 2D a 3D CAD/CAM řešení pro AEC a MCAD průmysl – ZWSOFT – oznámil 26. srpna vydání prvního servisního balíčku pro ZW3D 2011. Tato aktualizace výrazně zvyšuje účinnost a použitelnost ZW3D a dokládá pokračující investice ZWSOFTu do 3D návrhových a výrobních technologií, které nakoupila v loňském roce. Servisní balíček zlepšuje ZW3D v oblasti úprav, práci s  plechy, CAD/CAM operace, import-export souborů a je dostupný v osmi jazycích.

Zlepšená editace
Když si ZW3D 2011 uživatelé nainstalují SP1, mohou se těšit například na lepší práci s otvory se závitem, správné odvození parametrů otvorů z nové geometrie, rozvin nepřímých ploch a zlepšení brusných operací, včetně zkosení hran. Software nyní nastavuje správné měřítko pro 3D myši od 3Dconnexion.

Práce s plechy
Návrhářům plechových dílů přijdou vhod vylepšení SP1, která zahrnují schopnost vytvářet částečné ohyby funkcí Snap Pick, lemy, tvořit ohyby nulové délky a ohyby s úhly většími než 180 stupňů.

Vylepšené CAD/CAM operace
U automatizované výroby SP1 zrychluje zobrazení CAM řezu s možností přiblížení všech řezů. ZW3D se vyrovnává s každou drahou nástroje individuálně a vytváří samostatné sady pro vrtací operace provozního typu.
Další vylepšení CAM operací zahrnuje vícenásobný výběr tužkového obrábění pro různé úpravy drah, různé výchozí barvy pro každou skupinu frézovacích operací, schopnost vytvářet taktické operace bez generování drah nástroje a přidání knihovny držáků nástrojů pro nastavení možností konfigurace.

Vylepšený import a export souborů
Service Pack 1 může nyní importovat více než dvě 3D tělesa ze souborů DWG a správně přiřazuje barvy při exportu do DWG nebo DWX formátů.

K dispozici v osmi jazycích
ZW3D 2011 SP1 je dostupný v osmi jazycích: tradiční čínštině, češtině, angličtině, francouzštině, italštině, němčině, japonštině a polštině, a počítá se i s dalšími.

Service Pack 1 je zdarma pro všechny uživatele s aktuální licence na ZW3D 2011 a lze jej stáhnout z následujícího odkazu.

Mohlo by vás zajímat: