Google překladač: English Deutsch

Navštivte SolidCAM na MSV v Brně

Autor článku: SolidCAM   

Tags: CAM | Hermle | SolidCAM

solidcam-1_1138Náročnou ukázku pětiosého dynamického frézování budou společně ukazovat návštěvníkům Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně společnosti SolidCAM a Maschinenfabrik Berthold Hermle AG. Na společném stánku obsazeném výkonným frézovacím centrem Hermle C 42 U dynamic se bude obrábět špičkový komponent automobilového průmyslu – brzdový třmen určený pro závodní vozy okruhových sérií. Autorem dílu je firma Alcon Components Ltd. z Tamworthu, UK. Alcon používá SolidCAM od roku 2005 a komponenty obrábí na zakázku, většinou z plného materiálu na strojích Hermle.

Důraz na přesnost a kvalitu zpracování
solidcam-2_1138Zákazníci Alconu mají na své dodavatele vysoké požadavky. Požadují nejen nejvyšší přesnost a kvalitu zpracování, ale také výrobní flexibilitu a rychlé reakce na změny požadavků. Už několik let používá Alcon pro design 3D systém SolidWorks a projektové oddělení je vybaveno šesti licencemi. SolidCAM je používán jako plně integrované CAM řešení provázané dokonale na vývojovou konstrukci s možností  flexibilních změn během vývojového a výrobního procesu. Špičkové pětiosé funkce umožňují obrábět složité komponenty s maximální produktivitou.

Ukázka obrábění pro účastníky MSV v Brně
Jeden z velmi pozoruhodných brzdových třmenů  použitých na závodních vozech byl formou Alcon uvolněn pro prezentace výkonu SolidCAMu a strojů Hermle na letošním MSV 2011 v Brně.  
Každý den na v hale P stánku 060 můžete vidět od začátku kompletní obrobení dílu a informovat se o nabízených produktech firem SolidCAM a Hermle AG.

Mohlo by vás zajímat: