Google překladač: English Deutsch

Océ ColorWave 300 2nd Edition

Autor článku: Václav Buk   

Tags: Hardware | Kopírování | Océ | Skenery | Skenování | Tiskárny | Velkoformáty

Océ ColorWave 300Océ uvedlo na český a slovenský trh druhou generaci zařízení Océ ColorWave 300 - Océ ColorWave 300 2nd Edition. Tento vysoce produktivní plotr pro velkoformátový barevný i černobílý tisk, skenování a kopírování má ve druhé generaci nové on-line skládací možnosti a vylepšené funkce Océ Image Logic pro další zvýšení produkční síly. První zařízení Océ ColorWave 300 byl na trh uveden v roce 2010. Společnosti, které využívají tento systém, nemusí dále investovat do samostatných tiskáren a skenerů pro velkoformátové černobílé a barevné dokumenty. Horní výstupní zásobník shromažďuje velkoformátové dokumenty automaticky ve vrchní části systému, čímž šetří cennou podlahovou plochu bez potřeby dalšího samostatného stolu pro dokumenty. Océ ColorWave 300 2nd Edition nyní přináší uživatelům ve sféře architektury, strojírenství, stavebnictví a komerčního tisku ještě vyšší produktivitu tisku. Je vhodný pro firmy s omezeným prostorem, které chtějí získat co nejvyšší návratnost investic do výroby dokumentů.

Výběr ze dvou integrovaných on-line skládacích zařízení umožňuje plně automatizované workflow pro poskytování konzistentních a vysoce kvalitních složených výstupů. On-line skládačky jsou plně integrovány, takže uživatelé mají přístup k funkcím skenování a tisku bez odstranění skládačky. Skládání lze vybrat z ovládacího panelu, ovladače tiskárny a SW pro odesílání tiskových úloh. Zpětná komunikace mezi systémem a skládačkou zajišťuje spolehlivý provoz.

S Océ ColorWave 300 2nd Edition mohou uživatelé tisknout, kopírovat a skenovat barevné a černobílé velkoformátové dokumenty na jeden zátah, pouhým stisknutím Océ zeleného tlačítka. Technologie Océ Image Logic je rozšířena o volbu skenování a kopírování složených dokumentů a dokumentů s barevnými poznámkami. Océ Image Logic kompenzuje ohyby a špatné pozadí automaticky, aniž by došlo ke ztrátě informací. Poznámky z barevných zvýrazňovačů (jako fluorescenční žlutá) budou také naskenovány a reprodukovány.

Výkonný kontroler rychle zvládá všechny formáty souborů - HP-GL / 2, PDF, DWF, JPEG - bez ztráty rychlosti. Uživatelé mohou tisknout a skenovat dokumenty prostřednictvím USB flash disku. Navíc funkce současného kopírování, skenování, zpracování a tisku dělá z Océ ColorWave 300 2nd Edition nejproduktivnější „vše v jednom“ systém pro černobílý tisk i barvu.

Mohlo by vás zajímat: