Google překladač: English Deutsch

Zdokonalení PLM procesů v Cessně díky V6

Autor článku: Dassault Systèmes   

Tags: Cessna | Dassault | Delmia | Letectví

Citation Sovereign_1146Společnost Cessna Aircraft Company si vybrala Verzi 6 společnosti Dassault Systèmes, aby urychlila zavádění nových produktů, snížila náklady na vývoj a zkrátila doby potřebné k certifikaci. Jeden z předních světových výrobců letadel již několik let využívá softwarové řešení CATIA a kolaborativní inovační platformu ENOVIA. Nyní se Cessna rozhodla přejít na Verzi 6. Ke stávajícím řešením připojí také software DELMIA pro digitální výrobu, jenž společnosti umožní lépe řídit další fáze životního cyklu výrobků.

„Společnost Dassault Systèmes nám už řadu let pomáhá být na špici inovací v leteckém průmyslu. Přechod na Verzi 6 je důležitý krok, jenž nám pomůže udržet si náskok před konkurencí,“ říká Bob King, viceprezident a IT ředitel společnosti Cessna.
Modernizovaná řešení ENOVIA a CATIA V6 a nové řešení DELMIA umožní společnosti Cessna snížit dobu potřebnou k uvedení výrobku na trh (T2M) a zvyšovat efektivitu nákladů. Usnadní také analýzu a schvalování výrobních procesů a včasnou identifikaci potenciálních problémů. Díky řešením Dassault Systèmes bude také možné vytvářet výrobní instrukce ve 3D, implementovat grafické modelové plánování výrobního procesu a zajistit workflow pro řízení změn a konfigurací mezi procesy návrhu a výroby.
Cessna je přední světový výrobce letounů pro všeobecné letectví. Od počátku svého působení v roce 1927 Cessna navrhla, vyrobila a dodala více než 192 500 letadel po celém světě. V roce 2010 dodala společnost celkem 535 letounů a vykázala tržby ve výši 2,6 miliard amerických dolarů.

Mohlo by vás zajímat: