Google překladač: English Deutsch

Nové funkce GibbsCAM k vidění na SolidWorks World 2012

Autor článku: technology-support   

Tags: CAM | Cimatron | GibbsCAM | Software | SWW 2012

GibbsCAM na SWW 2012 -1205Společnosti Gibbs and Associates a Cimatron oznámily, že budou prezentovat, jak je software GibbsCAM optimalizován pro obrábění součástí vytvořených v SolidWorks, a to na konferenci SolidWorks World 2012 v partnerském pavilonu ve stánku č. 624. Tato konference se koná ve dnech 12. - 15. února na výstavišti San Diego Convention Center v kalifornském San Diegu. Společnost Gibbs se dále rozhodla uspořádat prezentaci nazvanou „Optimalizace výroby s modely SolidWorks a funkcí automatického rozpoznávání prvků GibbsCAM“. Prezentace proběhne od 17.30 - 17.45 v neděli 12. února a upozorní na nové funkce GibbsCAM, které umožňují optimální integraci mezi SolidWorks a GibbsCAM.

GibbsCAM, certifikovaný CAM produkt pro SolidWorks, má řadu nových funkcí zabezpečujících plynulou integraci mezi SolidWorks a GibbsCAM. Tyto funkce zahrnují možnost GibbsCAM načítat a přebírat prvky ze souboru SolidWorks a možnost automaticky aktualizovat obráběcí procesy při provedení změny v souboru/tělesu SolidWorks. Kromě toho funkce GibbsCAM Správce děr integruje Průvodce vrtáním se SolidWorks pro automatické načítání, rozpoznání a obrábění děr. Jsou načteny i barvy vytvořené v SolidWorks a zachovány v GibbsCAM pro použití v programovacím procesu. Uživatelé SolidWorks těží také z unikátního uživatelského rozhraní GibbsCAM, které usnadňuje naučení se a zároveň usnadňuje práci konstruktérům i výrobním profesionálům.
Jedním z nejzajímavějších prvků pro uživatele SolidWorks je schopnost GibbsCAM načíst a zachovat „prvky, features“ ze souborů SolidWorks. Tato funkce, nazvaná Správce prvků, umožňuje NC programátorovi lepší porozumění součásti, obrobku, tedy záměrům konstruktéra. NC programátoři mohou využít funkce pro rychlou a snadnou identifikaci a výběr oblastí pro použití obráběcích procesů, což přináší kratší programovací časy a přesnější výrobu.
Více se dozvíte v připravovaném prvním čísle časopisu CAD 1/2012.

Mohlo by vás zajímat: