Google překladač: English Deutsch

Výrobky FCI ve více než 25 CAD formátech on-line

Autor článku: FCI   

Tags: 3D CAD | Elektro | FCI | Konektory | TraceParts

Konektor s 3D modely na webu FCI -1205Společnost FCI, přední vývojář a výrobce konektorů a propojovacích systémů, oznámila, že její internetové stránky, www.fciconnect.com, nyní nabízí ke stažení 3D modely a 3D prohlížeč, aby  ušetřila čas konstruktérům a zlepšila kvalitu technických informací pro technickou komunitu. Jako přední výrobce konektorů, uznává FCI stále rostoucí potřebu využití CAD formátů, neboť čas potřebný k uvedení na trh se stal kritickým bodem pro všechny návrháře. Poskytnutím přístupu k těmto možnostem FCI pokračuje v nabídce kontinuálního a obohaceného obsahu návštěvníkům svého webu.

FCI 3D model konektoru -1205Při spouštění této služby FCI spolupracovala s TraceParts, předním poskytovatelem digitálního technického 3D obsahu. V současnosti je zde k dispozici více než 15 000 dílů, konečným cílem je nabídka všech společností FCI podporovaných produktů.
3D zobrazení a možnost stažení CAD modelů jsou přístupné z odkazů v záznamových listech výrobků. Kliknutím na odkaz vidí uživatelé 3D pohled na výrobek s různými možnostmi, jako je rotace nebo barevné a povrchové úpravy. Chce-li si uživatel stáhnout některý z 25 CAD formátů, vybere si ho v závislosti na jím používaném systému, a pak se přihlásí.
Ve druhé fázi tohoto projektu FCI zveřejní celý svůj katalog na TracePartsOnline.net.

Mohlo by vás zajímat: