Google překladač: English Deutsch

Intergraph uvádí CADWorx Plant Professional 2013

Autor článku: Intergraph   

Tags: 2013 | CADWorks | Intergraph | Plant | Professional

Intergraph-CADWorks-Plant-Professional-2013-design-and-drafting1218Intergraph vydal CADWorx Plant Professional 2013, nejnovější verzi svého na AutoCADu založeném  řešení pro inteligentní 3D návrh a modelování továren. V návaznosti na schopnosti rychle vytvářet přesné a inteligentní 3D modely průmyslových podniků CADWorx 2013 výrazně zlepšuje návrh podniků a zkvalitňuje proces tvorby svým uživatelům. CADWorx Plant Professional 2013 například nabízí nový výkonný engine směrování potrubí. Potrubní díly pracují jako samostatný systém a umožňují projektantům přesouvat, změnit velikosti a měnit specifikace jako u jednoduchého vedení bez nutnosti měnit jednotlivé komponenty samostatně.

Trubkový rozvod (Piping) je intuitivní – jakmile je vedení zkonstruováno, ví, jak smontovat každou komponentu s další a automaticky je upraví tak, aby odpovídaly návrhu. To umožňuje návrhářům provádět úpravy na vedeních s minimálním úsilím a zajistit, aby celé vedení bylo správně nastaveno.
Směrovací nástroje a intuitivní prvky CADWorx 2013 výrazně snižují konstrukční časy, zatímco nové funkce pro změny velikosti a směrování umožňují rychlejší a flexibilnější změny a úpravy.
Další novou funkcí CADWorx 2013 na trhu továrního designu je Paleta pohledů sestavy (Assembly View Palette). Tvůrce sestav umožňuje návrháři zkonstruovat a uložit kompletní sestavu potrubního systému, která může být v budoucnu znovu použita parametricky. Tato funkce zvyšuje účinnost návrhu tím, že běžné sestavy používané v rámci celého projektu jsou navrženy, vyvinuty a modelovány jednou, a pak znovu rychle použity v různých oblastech továrního systému.
S novým Editorem specifikací (Specification Editor) v CADWorxu je řízení projektů mnohem jednodušší, neboť umožňuje lepší kontrolu požadavků projektu. Databázi specifikací lze snadno sdílet s kýmkoliv zapojeným do projektu návrhu.
Intergraph CADWorx Plant Design Suite pro procesní návrhy podniků nabízí inteligentní připojení kreslení-do-databáze, pokročilé úrovně automatizace návrhu a snadno použitelné návrhářské nástroje. V důsledku těchto různých výhod, inženýrské, dodavatelské a stavební (EPC) firmy a subjekty podnikající v odvětvích přenosu energie, úpravy vody, farmaceutickém, potravinářském, nápojovém a polovodičovém průmyslu rychle přijala řešení. CADWorx & Analysis Solutions (CAS) rovněž zahrnuje CADWorx DraftPro pro inteligentní 2D návrhy a projekty; CAESAR II, světově nejrozšířenější software pro výpočet pevnosti potrubí; PV Elite pro design a analýzu ocelových nádob a výměníků; a TANK pro návrh a analýzu ropných nádrží.
Informace o produktech CADWorx společnosti Intergraph lze nalézt na tomto odkazu.

Mohlo by vás zajímat: