Google překladač: English Deutsch

Zásadní změna 3D oblékání s DAZ 3D Genesis Supersuit

Autor článku: Digital Art Zone   

Tags: 3D Design | Art | Digital | Genesis | Grafika | Software | Supersuit | Zone

GenesisSupersuit1222Firma Digital Art Zone (DAZ) představila 25. května Genesis Supersuit, revoluční produkt, který mění 3D modelování oblečení v bezplatném počítačovém programu DAZ Studio. S pomocí tohoto produktu mohou uživatelé vytvářet téměř neomezené kreace a návrhy oblečení. Firma DAZ nabídla svůj bezplatný 3D software 1. února 2012 a od té doby si program získal více než 250 tisíc nových uživatelů. Díky špičkové technologii pro vytváření stínů mohou uživatelé při modelování využívat neuvěřitelné množství materiálů, od cenných kovů po kožešiny.

„Genesis Supersuit je největším pokrokem v oblasti 3D modelování oblečení od původního modelu oblečení v softwaru DAZ.“

K dispozici jsou rovněž kolekce, zahrnující předpřipravené sady oblečení pro fantasy, scifi a další superhrdiny. Zákazníci si samozřejmě mohou také navrhnout oblečení podle jejich vlastní představy. Genesis Supersuit využívá moderní 64bitovou architekturu kompatibilní s celou řadou různých platforem a je možné si jej zakoupit v e-shopu firmy DAZ za cenu od 39,95 dolarů.

„Genesis Supersuit je největším pokrokem v oblasti 3D modelování oblečení od původního modelu oblečení v softwaru DAZ,“ řekl Matt Wilburn, ředitel marketingu firmy DAZ. „Na trhu ještě nikdy nebyl podobný produkt. Ukázali jsme jej nejlepším 3D grafikům na světě a ti byli nadšeni z jeho univerzálnosti a možností.“

Program Genesis Supersuit vykreslí na postavě téměř 100 zón, díky kterým lze navrhnout vysoce kvalitní 3D oblečení a doplňky. U každé zóny lze měnit rozměr, tvar i materiál. Díky tomu program nabízí takřka neomezenou kombinaci možností. Zóny na hlavě a obličeji je možné přeměnit na helmy, masky nebo brýle. Na těle lze s jejich pomocí vymodelovat prakticky cokoli, počínaje futuristickou zbrojí až po kožešinové oděvy.

Cena a dostupnost
Genesis Supersuit si můžete již nyní zakoupit za ceny od 39,95 dolarů za balíček Starter Bundle až po 199,95 dolarů za profesionální balík Pro Suite. K dispozici jsou rovněž kolekce předpřipravených oblečení, materiálů a prostředí pro sci-fi, fantasy hrdiny a superhrdiny a také animace. Kompletní ceník a informace o produktech najdete na následující webové stránce.

Digital Art Zone (DAZ) je předním poskytovatelem 3D softwaru. Firma DAZ je vydavatelem programu DAZ Studio, robustního softwarového nástroje, který vyniká jednoduchým uživatelským rozhraním a snadným používáním. Tento software umožňuje grafikům snadno vytvářet a měnit modely a tvary, upravovat textury na 3D modelech, přidávat a nastavovat nasvícení a provádět jemné nastavení a vyladění generování modelu. Softwarový nástroj DAZ dokáže díky svým výkonným nástrojům a obsahu pomoci každému s rychlejším vytvářením lepší grafiky, bez ohledu na to zda má či nemá zkušenosti s grafikou. Pro získání dalších informací navštivte webovou stránku Digital Art Zone.

Mohlo by vás zajímat: