Google překladač: English Deutsch

Siemens uvedl software RobotExpert

Autor článku: Siemens PLM Software   

Tags: RobotExpert | Siemens.PLM | Software | Tecnomatix

robotexpert_tcm-1234Siemens PLM Software představil program RobotExpert – nové, intuitivní, snadno nasaditelné řešení robotické simulace a programování pro malé a středně velké výrobce, kterým pomáhá minimalizovat prostoje a zvýšit propustnost u výrobních robotů. RobotExpert, který podporuje průmyslové aplikace, jako jsou uchop-a-polož, obloukové svařování, leštění, lepení a další, rozšiřuje digitální výrobní řešení společnosti Siemens PLM Software, která zahrnují špičkové portfolio Tecnomatix pro digitální výrobu, automatizaci a simulace.

Použití průmyslových robotů k provádění složitých, opakujících se úloh se rychle rozšiřuje v celé řadě průmyslových odvětví, a pro takové je potřeba odpovídající řešení pro robotickou simulaci a programování. RobotExpert umožňuje navrhování, simulaci, optimalizaci a offline programování robotických aplikací k maximalizaci rychlosti, flexibility a provozu automatizovaných systémů. Díky intuitivnímu 3D prostředí software kombinuje jednoduchost optimalizace robotických drah a vylepšených délek cyklů s výkonem k simulaci virtuálních maket kompletních výrobních buněk a systémů. RobotExpert může být použít ke generování nejvhodnější kombinace zařízení pro splnění specifických výrobních potřeb, podpoře rychlejšího rozšíření produktu, stejně jako brzkého vyhodnocení výrobních časů, nákladů a projektových investic.
Průmyslové roboty jsou tradičně programovány ručně, což znamená výrobní prostoje a neoptimalizované programy. RobotExpert poskytuje offline programování a simulační nástroj, který pomáhá minimalizovat prostoje tím, že umožňuje většinu programátorských prací dělat virtuálně při optimalizaci programu na zkrácení délky cyklu a zvýšení propustnosti. Simulační schopnosti také přispívají ke snížení rizika pro dílenský personál a vybavení.
RobotExpert je ihned k dispozici. Pro více informací klikněte na tento odkaz.

Mohlo by vás zajímat: