Google překladač: English Deutsch

KISTERS vydává 3DViewStation v11.3

Autor článku: KISTERS (JL)   

Tags: 3DViewStation | CAD | Data | KISTERS | Převaděče

KISTERS 3DViewStation - 1237Německá společnost KISTERS vydala verzi 11.3 svého softwaru 3DViewStation, který nabízí moderní uživatelské rozhraní, vysoce výkonný 3D pohled, současné i starší CAD převaděče a sadu nástrojů pro prohlížení, analýzu a komunikaci s 3D daty. Novinkou ve verzi 11.3 je filtrovací nástroj, který umožňuje pohled na objekty omezit jen podle barev, názvů nebo CAD atributu. Dalšími možnostmi identifikace objektů jsou třeba vyhledávání v okolí, standardní výběrové metody včetně stromového zobrazení, funkce BOM (generuje Bill-Of-Material u nahraných CAD modelů), 3D anotace, 3D značky, stanovení rozměrů či čtení CAD atributů během importu.

Je umožněn náhled, tedy preview obrázku, zobrazení je možné i funkcí drag & drop a dá se přehrávat automaticky jako slideshow. Je to jednodušší než klíčování. 3DViewStation nyní také podporuje 3D-mice ze 3DConnexion. Zkrátila se i doba nahrávání při spuštění samotného softwaru.
KISTERS 3DViewStation podporuje softwary Catia, Creo, NX, Inventor, SolidWorks, JT nebo STEP, export je možný např. do STEP a 3D-PDF (U3D a PRC).
KISTERS 3DViewStation V11.3 - 1239

Mohlo by vás zajímat: