Google překladač: English Deutsch

AOC uvádí ergonomický 23palcový IPS monitor

Autor článku: AOC   

Tags: 60ID | AOC | Hardware | i2360Phu | LED | Monitory

AOC i2360Phu 1309Společnost AOC dále rozšiřuje svoji profesionální modelovou řadu 60ID o monitor s označením i2360Phu. Má 23“ IPS panel a řadu ergonomických funkcí, díky nimž je skvělým pomocníkem při práci. IPS je pokročilá LCD technologie, díky níž mohou profesionálové, grafici, fotografové i odborníci z dalších oborů při své práci těžit z extrémně širokých pozorovacích úhlů, vysokého kontrastu a barevné stability obrazu. Se statickým kontrastem 1000:1 (dynamický je 20 000 000:1), krátkou dobou odezvy 5 ms a jasem 250 cd/m2 nabízí tento monitor skvělý výkon za příznivou cenu.

Model i2360Phu se perfektně přizpůsobí potřebám uživatele. Funkce PIVOT umožňuje otočit monitor o 90° během několika vteřin a změnit tak polohu z horizontální na vertikální a naopak. Dále se monitor může otáčet až o 360°, což uživatelé ocení hlavně během prezentací nebo pracovních schůzek. Monitor je vybaven analogovým vstupem VGA a digitálními vstupy DVI-D a HDMI. Pro větší pohodlí uživatele tento model také disponuje čtyřmi USB porty. Navíc díky zabudovaným reproduktorům není třeba využívat externí audio systém.
Model i2360Phu na první pohled zaujme svým matným černým povrchem, který perfektně zapadne do téměř každého pracovního prostředí.
LED podsvícení šetří energii, snižuje výdaje na provoz a také dopad na životní prostředí. Z těchto důvodů monitor i2360Phu splňuje požadavky certifikátů TCO 5.0 a EPEAT Gold.
Výrobce poskytuje na monitor tříletou záruku, v rámci níž zákazníkovi nabízí i tzv. PUR servis (Pick-Up, Repair and Return). Reklamovaný výrobek vyzvedne u zákazníka, opraví jej a opravený monitor doveze zpátky k zákazníkovi.


Mohlo by vás zajímat: