Google překladač: English Deutsch

WD zjednodušuje zálohování

Autor článku: WD   

Tags: Data | Digital | Software | WD SmartWare Pro | Western | Zálohování

wd-smartware-1316Společnost WD, dceřiná firma Western Digital, oznámila uvedení softwarového nástroje se snadným používáním WD SmartWare Pro, který poskytuje uživatelům stabilní možnost zálohovat jejich dokumenty na jakékoli externí USB zařízení s pevným diskem nebo do cloudu za využití jejich účtu u služby Dropbox1. Navíc tento software umožňuje rychle obnovit data z uložených předchozích verzí v případě, že je složka nebo dokument smazán, ztracen, či je potřeba jeho předchozí verze. WD SmartWare Pro se snadno instaluje a využívá intuitivní rozhraní nastavení, které umožňuje uživatelům nastavit a spustit software jen na několik kliknutí myší.

Jakmile je software nastaven a externí disky jsou připojeny, WD SmartWare Pro zobrazí v ovládacím centru dokumenty a složky k zálohování a poskytne možnost spravovat i více připojených externích disků či účet Dropbox. WD SmartWare Pro je kompatibilní s přenosnými disky WD řady My Passport a WD Elements a také s externími USB disky jiných výrobců, bezchybně také spolupracuje se síťovými disky, jako jsou produkty řady My Book Live. Tento software má dvě základní nastavení, která umožňují uživatelům snadno nastavit jejich preference pro zálohování.

Nastavení pro nepřetržité zálohování - continuous backup setting – zajišťuje kontinuální zálohování, které pracuje nerušeně na pozadí tak, že kdykoli uživatel provede změny souborů a dokumentů, či přidá dokumenty a složky na zálohovaný disk, je záloha na externím disku provedena okamžitě.
Nastavení pro plánované zálohování - scheduled backup setting – umožňuje nastavit pravidelné předprogramované zálohování podle daného scénáře včetně nastavení po hodinách, dnech či měsících pro snadné zálohování na externí disk či do cloudu ve službě Dropbox. Se softwarem WD SmartWare Pro je také možné zálohovat dokumenty a soubory ze služby Dropbox na připojený externí disk.

Obnova dat a souborů je pro WD SmartWare Pro snadná. Pokud uživatel náhodně vymaže důležitá data či potřebuje některou z předchozích verzí dokumentů, software WD SmartWare Pro během několika vteřin data okamžitě obnoví z uložených předchozích verzí za pomocí snadno ovladatelného rozhraní pro obnovu dat. Software může být nastaven tak, že uchovává až 25 předchozích verzí jednoho dokumentu či složky. Uživatelé mohou za pomocí rozhraní pro obnovení dat nastavit obnovení všech zálohovaných složek a dokumentů či vytvořit speciální složku s dokumenty pro obnovení.

WD SmartWare Pro je aktuálně k dostání zdarma k 30dennímu vyzkoušení na www.wdstore.com. Po uplynutí této zkušební lhůty je možné zakoupit standardní licenci platnou až pro 3 počítače za speciální zvýhodněnou cenu 19,95 US dolarů. Prémiová licence, která umožňuje použití až s deseti počítači, je za 39,95 dolarů. Běžná cena doporučovaná výrobcem je 29,95 dolarů za standardní licenci a 49,95 dolarů za prémiovou licenci.


Mohlo by vás zajímat: