Google překladač: English Deutsch

WD uvádí přenosný duální disk s připojením Thunderbolt

Autor článku: WD   

Tags: Data | Disky | Hardware | My Passport | Thunderbolt | WD – Western Digital | Zálohování

wd mypassport pro 1413Společnost WD, součást firmy Western Digital uvádí externí disk My Passport Pro. Napájení disku, které jde přímo přes integrovaný kabel Thunderbolt, jedinečný design WD a výkon dosahující rychlosti až 233 MB/s, poskytuje super rychlý přenos dat a další možnosti zpracování dat i jejich zálohování. Dalším klíčovým prvkem duálního externího disku My Passport Pro je možnost nastavení režimů RAID samotnými uživateli. Ti tak mohou zvolit podle svých potřeb strippování dat na oba disky (RAID 0) pro vyšší výkon, nebo mirroring, zrcadlení dat, (RAID 1) pro vytváření redundantní zálohy.

Integrovaná technologie Thunderbolt, která je nadřazena jak rozhraní FireWire, 800 tak USB 3.0. V případě disku My Passport Pro umožňuje snadnou a rychlou manipulaci například s video soubory. Pro manipulaci se složkou s HD videem o objemu 22 GB je potřeba poloviční doba ve srovnání s připojením USB 3.0 v režimu RAID 0. My Passport Pro obsahuje dva 2,5palcové pevné disky, které jsou uloženy ve štíhlém, hliníkovém pouzdře. Externí disk byl pečlivě testován na odolnost proti nárazům, tak aby poskytoval spolehlivost i při práci na cestách a v terénu.
MyPassport Pro 1413My Passport Pro bude dostupný u všech hlavní prodejců značky Apple, u vybraných prodejců spotřební elektroniky i na webových obchodech.
K dostání bude i prostřednictvím internetového obchodu WD na www.wdstore.com.
Doporučená cena pro 2 TB model je 369 EUR, pro 4TB model 499 EUR.


Mohlo by vás zajímat: