Google překladač: English Deutsch

Graebert má 1100 nových uživatelů ARES Commanderu

Autor článku: Graebert   

Tags: ARES Commander Edition | CAD | dwg | Graebert | Linux | Mac | Windows

Graebert ares2014 1419wBerlínská firma Graebert nabízející vysoce výkonná CAD řešení pro počítače a mobilní zařízení, oznámila 7. května, že prostřednictvím partnerů GBR Co a JE Tech, kteří migrují své uživatele z taiwanského QuickCADu na nejnovější verze softwaru, bylo nově aktivováno 1100 licencí programu ARES Commander Edition. Ze strany těchto prodejců jde o značné úsilí sjednotit velké množství taiwanských CAD licencí na platformě ARES Commander. ARES Commander Edition je plně 2D a 3D CAD software užívající jako nativní DWG formát souborů a nabízející snadný přechod pro každého uživatele, obeznámeného s CADem.

ARES není pouze DWG kompatibilní CAD software ale vysoce produktivní a nákladově efektivní alternativa CAD softwaru, která je k dispozici pro Windows, Mac a Linux a má milióny aktivních uživatelů po celém světě.
Verze 2014 obsahuje nové funkce, jako je volitelné uživatelské Ribbon rozhraní pro Windows, paletu výkresových zdrojů, podporu kreslicích standardů (.DWS formát), transparentnost vrstev a objektů atd. ARES Commander Edition zahrnuje univerzální engine pro vývojáře a OEM tvůrce pro vytváření samostatných CAD aplikací, stejně jako nejmodernějších aplikačních programových rozhraní (API).
Graebert je jedním z průkopníků CAD odvětví. ARES Commander byl vůbec prvním profesionálním CAD programem, který byl k dispozici na všech hlavních operačních systémech. ARES Commander Edition 2014 je k dispozici v angličtině a dalších 13 jazycích včetně češtiny. Tento software podporuje operační systémy Linux, Microsoft Windows a Mac. Licence se prodávají za 795 $ nebo 795 € a každá nová licence obsahuje 12měsíční Graebert předplatné, které zahrnuje podporu, údržbu a aktualizace softwaru.
Navštivte web společnosti Graebert a stáhněte si 30denní zkušební verzi programuARES Commander Edition 2014 zdarma.


Mohlo by vás zajímat: