Google překladač: English Deutsch

Chcete více od mobilní aplikace AutoCAD 360?

Autor článku: Nicom - Michal Spielmann   

Tags: 360 | Aplikace | AutoCAD | Autodesk | Mobilní | Nicom | Pro

Nicom AutoCAD360Pro-1445Pak přejděte na verzi Pro, kterou jsme vyzkoušeli za vás! Autodesk AutoCAD 360 Pro rozšiřuje možnosti mobilní aplikace Autodesk AutoCAD 360 o další nástroje pro jednodušší vytváření, editaci a sdílení vašich výkresů. Chyběla vám možnost vytvoření nových výkresů od píky? Potřebujete otevřít a pracovat s většími výkresy? Tak to je jen úvod funkčností, které jste jistě postrádali. Z dalších můžu jmenovat možnost snadného připojení k vašemu účtu přímo s možností ukládat své projekty na účty třetích stran, jako je například u nás rozšířený a oblíbený Dropbox. Ve verzi pro Autodesk uvolnil řadu nových funkčností pro vytváření a editaci objektů nebo měřících nástrojů. Stále to není plná verze, ale užijete si to.

Co lze ještě z nových funkčností vypíchnout? Například si nyní můžete nechat zobrazit souřadnice bodů a použít je pro vytváření objektů s ještě větší přesností. Nebo v rámci editace použít prodloužení vrcholů, funkci odsazení či zrcadlení. Také můžete jednoduše metodou táhni a pusť přetahovat bloky do výkresu přímo z knihovny bloků. V rámci bloků můžete také jednoduše prohlížet, editovat a zadávat nové atributy. I správa hladin je mnohem bohatší pro řízení výkresu. Snadno přidáte, přejmenujete, izolujete nebo uzamčete hladiny pro lepší přehled a ovládání objektů ve výkrese. Taktéž už nebude problém zobrazit si vlastnosti objektů, jako jsou hladina, délka a plocha.
V neposlední řadě získáte s Pro verzí 100 GB prostoru, místo obvyklích 25 GB. Pro verze je samozřejmě placená aplikace. Pokud vás verze pro alespoň částečně nadchla, nebo jste vycítili příležitost pro rychlejší a příjemnější práci v terénu a chcete si ujasnit, vyzkoušet nebo jen prohlédnout či prodiskutovat funkčnosti Pro verze, můžete navštívit náš specializovaný workshop. Navštivte stránky Autodesk autorizovaného školicího střediska firmy Nicom.

Michal Spielmann
Autodesk AutoCAD Professional
Autodesk Approved Instructor


Mohlo by vás zajímat: