Google překladač: English Deutsch

MapFactor vydal Navigator 15

Autor článku: MapFactor   

Tags: GIS | GPS | MapFactor | Navigace | Navigator

navigator 15 menu-1531MapFactor Navigator vydal novou verzi svého navigačního programu – Navigator 15. Mezi hlavní novinky patří mapy z března 2015, přidání map Iráku a Peru nebo přesnější rychlostní profily a s nimi související lepší výpočet optimální trasy. Přibyla možnost nastavit jazyk pro objekty v mapě (Praha - Prague - Prag) a možnost měnit barvy v mapě. Byl také vydán Navigator pro Windows Phone, který je dostupný na tomto odkazu. Program Navigator existuje ve verzích pro mobilní zařízení s operačním systémem Android 2.3 / 3 / 4 / 5 a mobilní zařízení s operačním systémem Windows Phone 8.1 a Windows 10 Mobile.

PC Navigator je určen pro počítače s operačním systémem Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 (notebooky, TabletPC, CarPC, UMPC a podobné). A konečně Pocket Navigator je určený pro PDA s operačním systémem Pocket PC 2003 nebo novějším, Windows Mobile 5 nebo 6 a WindowsCE.NET 4.2, 5 nebo 6. Nový Navigator 15 je také součástí navigačních zařízení nabízenými MapFactorem pod obchodními názvy Actis7 wifi a Actis7 wifi Truck.
Navigator lze integrovat s jinými programy pomocí sady externích příkazů. Tyto příkazy můžete do Navigatoru posílat přes seriový port nebo přes TCP/IP rozhraní. Takto můžete měnit velikost okna s Navigatorem, maximalizovat nebo minimalizovat jej. Můžete měnit různá nastavení, zasílat nový cíl, nebo celou cestu, komunikovat s řidičem jako v ICQ a jiné. Můžete také získávat informace z Navigatoru, jako je zbylý čas a vzdálenost do cíle, aktuální souřadnice a jiné.


Mohlo by vás zajímat: