Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

DREIM CZ uvede low-end navigace za necelé čtyři tisíce

Čtvrtek, 17 Duben 2008 15:33
Společnost Dreim CZ uvede na přelomu dubna a května na trh nové low-end navigace DG 120 a DG 210, které budou k dostání za maloobchodní ceny od 3990 Kč včetně DPH. Navigace DG 120 se bude vyznačovat 3,5" dotykovým displejem, druhá novinka DG 210 velkým 4,3" dotykovým displejem, dále budou navigavce vybaveny aplikacemi Bluetooth Handsfree, přehrávačem MP3 a MP4, fotoprohlížečem a prohlížečem textových souborů.
Navigace DG 120 a DG 210 budou obsahovat nejnovější mapové podklady a při nákupu bude možnost výběru ze dvou variant mapových podkladů - celá Evropa nebo východní Evropa a průjezdové trasy celé Evropy, které se nacházejí na 2GB SD kartě a nabízí hlasovou navigaci v 31 jazycích, včetně češtiny. Dotykový 3,5" a 4,3" LCD s rozlišením 480×272 bodů a škálou 65 tisíc barev umožní jednoduché a rychlé ovládání.
Modely DG 120 a DG 210 podporují rozhraní USB v 1.1 (Mini USB), jsou vybaveny zabudovanými GPS anténami a obsahují operační systém MS Windows CE.net Core version 4.2 a 5.0. Navigace jsou řízeny procesorem Samsung 2440 @ 400MHz a Centrality 300 MHz, výrobce je osadil speciální GPS čipovou sadou. Vybaveny jsou navigačním softwarem iGo8 od NavNGO.
SiRFstarIII a Centrality Atlas III se zabudovanými dvaceti kanály se vyznačují vysokou citlivostí a kvalitním příjmem. To je výhoda především pro uživatele, kteří se pohybují v těžko přístupných oblastech nebo v hustě zastavěných částech větších měst.
Funkce Bluetooth Handsfree podporuje profily Headset a Handsfree a umožňuje jednoduché spárování s mobilním telefonem. Stejně jako u předchozích modelů navigací DreimGo zde nechybí široký seznam POI bodů (Point Of Interest), přepínání mezi interaktivním 2D a 3D zobrazením map a funkce automatického přepínání denního a nočního módu, která zajistí pohodlnější noční cestování. Mezi užitečnou funkci lze zařadit možnost záznamu projeté trasy a doplňování vlastních bodů POI. Součástí balení je i DVD se zálohou map, uživatelský manuál, držák, AC adaptér, USB kabel, CL nabíječ a stylus.