Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Darovanský dvůr hostil uživatele PLM řešení Siemens

Čtvrtek, 19 Červen 2008 13:14
S_PLM_sw1_825.jpg Mezi CADaři oblíbený hotel Darovanský dvůr přivítal ve dnech 8. až 10. června společnost Siemens PLM Software a tradiční setkání jejích uživatelů a zákazníků. Setkání bylo sponzorsky podpořeno společnostmi Hewlett-Packard a TDS Technik a uživatelům byl přichystán bohatý profesionální program i s řadou doprovodných oddychových aktivit. Ty ostatně k takovým setkáním neodmyslitelně patří a představují vynikající příležitost k neformálním diskusím. Vážnost akci přidala také návštěva členů nejvyššího vedení, když hned na začátku akce účastníky pozdravil generální ředitel české divize Siemens PLM Software Michael Robinson, uvítací řeč poté pronesl Paul Vogel, Senior Viceprezident a generální ředitel EMEA. A to ještě nebylo vše. Joan Hirschová, odpovědná ve společnosti za vývoj produktu NX, představila novou verzi NX 6, Steve Bashada prezentoval novinky v řešení Teamcenter 2007 a Russell Brook zasvětil posluchače do novinek Solid Edge se synchronní technologií. Přítomnost vysokých manažerů Siemens PLM Software byla významná hned ze dvou důvodů. Za prvé signalizovala nástup nových verzí produktů a zejména pak využití převratné synchronní technologie, na jejímž vývoji se pracovalo několik let a jež uživatelům nabízí podstatně efektivnější způsob práce. Druhým důvodem přítomnosti vysokého managementu firmy je snaha Siemens PLM Software ještě významněji expandovat na dynamicky rostoucím českém trhu.
Další program setkání byl bohatý na uživatelské prezentace i workshopy, na nichž se účastníci seznamovali se způsoby práce v Solid Edge nebo NX. Klientské uživatelské prezentace byly zastoupeny firmami Tatra, Linet a John Crane Sigma. Pozornosti samozřejmě neunikly výsledné produkty, vzniklé za podpory softwarových řešení společnosti Siemens. Tatra představila na nádvoří hotelu nejnovější model nákladního vozu typu Jamal i speciál, který se účastní náročných afrických rallye, výrobce motocyklů Ducati představil model motocyklu uvnitř hotelu, hned vedle recepce.

Letošní setkání uživatelů bylo první velkou akcí po významných změnách, k nimž ve společnosti došlo. Jak se však ukázalo, a jednotlivé prezentace i zpětné vazby uživatelů toho byly důkazem, ze změn profitovali zejména uživatelé.