Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová verze VariCADu 2008 – 2.03

Čtvrtek, 10 Červenec 2008 09:16
Odes828.jpgTato verze přináší především malou revoluci ve vytváření a editaci 3D těles tvořených 2D profilem. Je to vlastně kreslení 2D v prostředí 3D. Můžete kreslit na 3D tělesa a nakreslený profil zarotovat, vytáhnout nebo udělat přechod profilů. Stejně tak je možná editace 3D těles tvořených 2D profilem přímo ve 3D. Například natažení tvořícího 2D profilu k jinému 3D tělesu. Nebo možnost vkládání pomocného 2D profilu ze schránky nebo vložením celého výkresu do 3D a z vybraných položek vytvořit nové těleso, atd. V každém případě tato verze nabízí nový způsob práce, který přináší zvýšení výkonu a mnohem pohodlnější konstruování. Další novinky a vylepšení:
  • Je k dispozici 64 i 32bitová verze. 64bitová verze pro Windows i Linux je vhodná pro velmi rozsáhlé sestavy (několik tisíc dílů), kde jsou velké nároky na paměť. Předpokládá 64bitové PC s alespoň 4 GB RAM a 64bitová Windows nebo Linux.
  • Vylepšená práce s konstrukčními čárami (detekce průsečíků konstrukčních čar mezi sebou i s ostatními položkami ve výkresu) - ve 2D i 3D.
  • 32 barev (původně jen 9) pro tělesa ve 3D a nové nastavení barev.
  • Nově nastavování práce s obrazem (OpenGL - kvalitnější zobrazování pohledu, je-li zapnutý Antialiasing).
  • Mnohá další  vylepšení.
Využijte možnosti 30denní zkušební verze nebo si dejte VariCAD 2008 2.03 předvést.