Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Na správu dokumentů platí Korrigo

Úterý, 15 Červenec 2008 15:39
firsttrace829.jpgSpolečnost First Trace dokončila vývoj a dodá na trh produkt Korrigo, jako nejnovější přírůstek do rodiny produktů KinnosaONE. KinnosaONE je balíček SOA (service-oriented architecture) řešení postavených na otevřených standardech, které řeší problém jak sjednotit konstrukci se správou dokumentů ve větší firmě. Požadavky konstrukce na správu dokumentů a procesy řízení jsou velmi složitá a podnikatelsky orientovaná řešení, která se nedají splnit jednoduše. Tento rozdíl v požadavcích způsobil rozdělení na konstrukci a zbytek podniku, a vedl k vytváření "ostrovů" dat, roztříštěnému prostředí a k obchodním procesům, které jsou neefektivní a nemohou být zcela automatizovány. KinnosaONE má tuto propast překlenout a problémy vyřešit. Korrigo byl vytvořen pro strojírenské podniky se silným CAD zázemím, které potřebují připravit technická data pro případné začlenění do podnikové strategie. Korrigo řeší komplexní potřeby výrobních a inženýrských oddělení, aniž by IT bylo nuceno reformovat jejich stávající infrastruktury nebo sítě.
Název Korrigo byl zvolen proto, že v latině "Corrigo" doslovně znamená "zlepšování" nebo "upgrade". Korrigo nabízí všechny funkce požadované pro moderní konstruktérský systém správy dokumentů, který zlepší řízení konstrukčních návrhů a změnových procesů. To zahrnuje i snadnou správu distribuovaných datových úložišť pro opravdové sjednocení dat. Korrigo umožňuje řízení verzí dokumentů, správu nemovitostí, řízení vztahů, řízení pracovního prostředí, zálohování, obnovu a archivaci souborů. Na rozdíl od jiných řešení používá Korrigo virtuální úložiště dat. To uživatelům umožňuje snadno spravovat distribuovaná datová úložiště, řídit stavy životního cyklu, provádět podrobné prohledávání obsahu a integrovat s podnikovými autentizačními a bezpečnostními systémy.
Aplikační doplňky umístí funkčnost Korriga přímo do rozhraní CAD nástrojů od Autodesku, SolidWorks a Bentley Systems tak, že uživatelé mohou spravovat dokumenty přímo z CAD aplikací. Kromě toho Windows Extension Service vkládá funkčnost Korriga i do Průzkumníka Windows a programů Microsoft Office. Zaměstnanci tak mohou využít důvěrně známého Průzkumníka Windows a stromovou strukturu pro přístup ke schopnostem Korriga řídit distribuovaná úložiště dat a spolupracovat v reálném čase.