Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SolidWorks Education Edition 2008-2009

Čtvrtek, 17 Červenec 2008 13:18
see_2008_2009_829.jpgSpolečnost SolidWorks Corporation vydala novou generaci svého hlavního 3D CAD softwaru pro studenty a učitele, SolidWorks Education Edition 2008-2009, který nabízí všechny výkonné funkce softwaru SolidWorks 2008 Office Premium a navíc obsahuje nový software pro analýzu, výukové projekty a další funkce. Studenti středních škol a vysokých škol na první pohled poznají přepracované a vylepšené uživatelské rozhraní. Budou moci pracovat efektivněji než kdy předtím, protože jim systém nabídne nové možnosti přímé interakce s modelem a intuitivní příkazy nabídek. Vylepšený pracovní postup předvídá, které nástroje budou studenti v rámci specifických úkolů potřebovat a připravuje tyto nástroje k použití. Rozhraní podporuje použití interaktivních oken, snižuje nutnost pohybů myši, nabízí inovativní možnosti přizpůsobení a kontextový výběr příkazů podle úloh. Díky těmto atributům se SolidWorks stal nejsnáze použitelným 3D CAD systémem, který studentům umožňuje soustředit se na návrhy a minimalizuje rušivé vlivy při práci. Snadno použitelné funkce systému SolidWorks studentům odhalují strojírenské principy, se kterými by se jinak setkali až ve skutečném povolání. Systém SolidWorks Education Edition 2008-2009 poprvé obsahuje aplikaci COSMOSFloXpress pro dynamiku kapalin, která počítá, jakým způsobem kapalina proudí v modelu součásti. Podle této analýzy mohou pak studenti snadno identifikovat a opravit problémové oblasti ve svých návrzích. Pokročilejší studenti mohou přejít na aplikaci COSMOSFloWorks se všemi funkcemi pro výpočet dynamiky kapalin a teplotní analýzy v softwaru SolidWorks Education Edition. Systém SolidWorks Education Edition tak nyní nabízí nejvýkonnější integrované funkce pro analýzu ze všech vzdělávacích aplikací.
Systém SolidWorks Education Edition 2008-2009 obsahuje novou studii F1 in Schools pro vzdělávání studentů na středních a vysokých školách v oblasti systému SolidWorks, 3D CADu a analýzy. Studie obsahuje čtyři lekce pro návrh, analýzu, simulaci i rendrování (a následně i vlastní konstrukci) zmenšeného modelu závodního automobilu Formule 1. Studenti se nyní se svými modely mohou zúčastňovat regionálních, národních i celosvětových soutěží.
Systém SolidWorks Education Edition 2008-2009 kromě rozhraní, softwaru pro analýzu a cvičné studie obsahuje více než 250 vylepšení, která si vyžádali sami uživatelé. Velkým přínosem je technologie SWIFT (SolidWorks Intelligent Feature Technology) představená již ve verzi SolidWorks 2008 a nabízející nové výkonné funkce.
SWIFT Instant3D, jedna z nových unikátních funkcí využívající technologii SWIFT, umožňuje uživatelům snadnou tvorbu a úpravu prvků 3D modelu prostřednictvím přímé manipulace s úchopovými body. Uživatelé se tedy nemusí probírat příkazy, dialogovými okny a zadávat data jako v jiných CAD systémech. Také tzv. „aktivní řezy“ uživatelům umožňují přímé úpravy přetažením hran během prohlížení části modelu.
Funkce SWIFT DimXpert navíc automaticky nastavuje geometrické rozměry a tolerance součástí, šetří čas a nabízí expertní informace pro celý konstrukční tým. Nástroj DFMXpress provede vyhodnocení návrhu a označí prvky, které jsou příliš složité, nákladné nebo je nelze vyrobit.
Systém SolidWorks 2008 je nyní dostupný ve 13 různých jazycích po celém světě od autorizovaných prodejců SolidWorks. Chcete-li bližší informace o cenách, kontaktujte nejbližšího autorizovaného prodejce SolidWorks. Pokud potřebujete najít prodejce ve svém regionu, navštivte www.solidworks.kom/locateVAR/. Chcete-li se dozvědět více o vzdělávacím programu společnosti SolidWorks, navštivte webové stránky www.solidworks.com/education.

Но Колдуэллы хорошо сознавали и то, что у земли есть свои недостатки.

Чтоб он в столб врезался, "Бухгалтерский учет, анализ и аудит в коммерческих организациях" безнадежно думал Ильин, и Ангел ему вторил.

Они способны только создавать ситуации, сказал Чиун по-корейски.

За Лаваллета плачу вдвойне, ответил голос.

Но дважды "Состав бухгалтерской финансовой отчетности" она видела собственную смерть и дважды избегала "Документація бюджетних установ" ее.

Ее голос прерывался от нестерпимого горя, которое сменилось негодованием, когда она заговорила о том, что убийцей ее брата считают Мориса.