Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

PTC řešení Windchill v Black & Decker

Pátek, 31 Říjen 2008 11:53
Windchill_9.0_Dashboard844.jpgBlack & Decker, světový výrobce a prodejce elektrických nástrojů a příslušenství, technického vybavení, domácího nářadí a spojovacích systémů, si vybral Windchill společnosti PTC jako strategický nástroj řízení životního cyklu výrobku (PLM) pro svou Industrial Products Group. Tato implementace zahrnuje Windchill PDMLink, Windchill ProjectLink, Windchill PartsLink a Windchill Enterprise Systems Integration (ESI) to SAP pro komunikaci s prostředím SAP. Black & Decker využije také implementačních služeb a vzdělávacího programu společnosti PTC. Pro udržení své vedoucí pozice potřeboval Black & Decker takové PLM řešení, které by umožnilo zrychlit zavedení výrobku na trh a zároveň pomohlo udržet vysokou kvalitu a inovaci. Stejně důležitá byla snaha maximalizovat návratnost investice do PLM technologií prostřednictvím řešení, které by podpořilo spolupráci a zajistilo řízení dat z různých CAD systémů a řízení procesů globálního vývoje výrobku. Black & Decker zjistil, že zvýšení úrovně současného řízení dat o výrobku (PDM) a úspěšné řešení uvedených problémů spočívá ve změně PLM systému.
Windchill, PTC řešení pro kapacitní a procesní řízení, napomáhá společnostem řídit data o výrobku a umožňuje interní a externí spolupráci na jeho vývoji. Šíře a hloubka schopností systému Windchill poskytuje výrobcům, jako je Black & Decker, řešení, které zlepšuje jejich strategické procesy zaměřené na udržení vysoké kvality výrobku, rychlé zavedení výrobku na trh a produktovou inovaci. Navíc jednotná architektura Windchill poskytuje vysoce kvalitní a bezpečné technologické řešení za příznivou cenu. Hlavní výhodu vidí vedení Black & Deckeru v tom, že Windchill poskytuje možnost jednoduše propojit různá územní a funkční jednotky.
Autorizovaným dodavatelem softwarových systémů Pro/ENGINEER, Windchill, Arbortext, Mathcad a Pro/TOOLMAKER pro Českou republiku je společnost AV ENGINEERING, která také poskytuje vývojové a konstrukční služby, analýzy, simulace, dodávky a měření prototypů pro automobilový průmysl, dopravní strojírenství, těžkou techniku, spotřební průmysl a další odvětví.