Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Volba Inventor of the Year 2008 probíhá

Pondělí, 02 Únor 2009 17:36
AutodeskIY2008.jpgSpolečnost Autodesk vyzývá všechny členy komunity výrobních řešení, aby navštívili komunitní portál společnosti Autodesk na adrese mfgcommunity.autodesk.com a vybrali ze seznamu držitelů ocenění Inventor of the Month za rok 2008. Vybraná společnost s nejvíce hlasy bude oceněna titulem Inventor of the Year. Program Inventor of the Month upozorňuje pravidelně na nejnápaditější návrhy a technické inovace vytvářené rozsáhlou komunitou zákazníků aplikace Autodesk Inventor, která je základnou řešení Autodesku pro digitální prototypování. Digitální prototyp umožňuje uživatelům navrhnout, vizualizovat a simulovat produkt před jeho výrobou, takže omezuje potřebu výroby řady fyzických prototypů. Inventor of the Year bude vybrán z řad vítězů v daném měsíci oceněných v roce 2008. Držiteli ocenění Inventor of the Month s nejvyšším hodnocením bude udělen titul Inventor of the Year. Hlasování začalo 20. ledna a bude uzavřeno 20. února ve 23:00 SEČ. V roce 2008 získaly ocenění Inventor of the Month tyto společnosti:
Leden 2008: Triple Eight Australia soutěží jako Team Vodafone v australských závodech V8 Supercars. Konstruktéři týmu Triple Eight Australia využívají software Autodesk Inventor ke zkoušení a optimalizaci výkonu vozu předtím, než jej postaví na trať.
Únor 2008: OPEX Corporation je uznávaný globální technologický lídr v oblasti vysokorychlostních zařízení pro automatické zpracování poštovních zásilek. Společnost OPEX využila produktovou řadu Autodesk Inventor při návrhu inovativního řešení třídění pošty Mail Matrix, které nově definuje schopnosti, funkčnost a výkon poštovních třídíren.
Březen 2008: ADEPT Airmotive je inovativní výrobce běžných leteckých motorů pro lehká letadla. Funkce pro vytváření digitálních prototypů v aplikaci Inventor umožnily společnosti ADEPT vytvořit přesné 3D modely motoru 320T předtím, než bylo cokoli skutečně vyrobeno. Díky tomu společnost dokázala snížit množství fyzických prototypů, které bylo třeba dříve vyrobit.
Duben 2008: Unverferth Manufacturing Company, Inc. je přední výrobce zemědělských zařízení a strojů. Konstruktérům společnosti Unverferth se podařilo navrhnout speciální součástky pro orbu, určit jejich rozsah pohybu a pomocí kinematických funkcí Inventoru simulovat jejich chod.
Květen 2008: Sound Devices, LLC je výrobce profesionálních zařízení pro nahrávání a míchání zvuku. Digitální prototypy vytvořené v aplikacích řady Inventor významně pomohly společnosti Sound Devices s kontrolou interferencí mezi různými komponentami a zkoumáním variant návrhu předtím, než bylo cokoli skutečně vyrobeno.
Červen 2008: 42 Surfboards je oregonský výrobce klasických surfových prken. Software Autodesk Inventor umožnil společnosti 42 Surfboards vytvořit novou generaci dřevěných surfů, které spojují sílu dřeva jako jedle a topol s nízkou váhou a výkonem lehčích materiálů, jako je pěna a balsové dřevo.
Červenec 2008: British Antarctic Survey zodpovídá za národní vědecké aktivity Velké Británie v Antarktidě. V aplikaci Autodesk Inventor navrhuje klíčové nástroje, které umožňují organizaci efektivněji provádět výzkum zabývající se klíčovými otázkami 21. století, jako je změna klimatu, poškozování ozónové vrstvy a stoupající hladina moří.
Srpen 2008: Wipaire, přední výrobce leteckých plováků a pontonů, pomocí aplikace Autodesk Inventor zkonstruoval pontony pro nabírání vody do hasičského letadla FIRE BOSS, které je všestranným nástrojem v boji s požáry v divočině.
Září 2008: Genmar Yacht Group, která vyrábí luxusní jachty pod značkami Carver a Marquis, využila aplikaci Autodesk Inventor při návrhu nové jachty Marquis 420 Sport Coupe, která byla oceněna jako nejlepší nová jachta ve své třídě na Mezinárodní výstavě lodí v Miami 2008.
Říjen 2008: ClearEdge Power, Inc. je poskytovatel ultračistých a efektivních systémů místního generování energie pro domácnosti a malé firmy. Společnost ClearEdge v aplikaci Autodesk Inventor vyvinula svůj první produkt CE5, vysoce účinný energetický systém, který z čistého zemního plynu vyrábí teplo a energii.
Listopad 2008: Elmarco je český výrobce průmyslových strojů pro výrobu nanovláken. Společnost Elmarco s pomocí aplikace Autodesk Inventor vyvinula svou řadu strojů Nanospider pro výrobu tkanin z nanovláken v průmyslovém měřítku. Umožňují uplatnit výhody nanotechnologie v širokém spektru odvětví od medicíny až po technologie.