Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pozvánka na „PLM Forum 2005“

Pondělí, 09 Květen 2005 10:55
PLM FORUM 2005Firma TECHNODAT pořádá ve dnech 7. - 8. června 2005 v konferenční části hotelu Jezerka u Sečské přehrady seminář „PLM Forum 2005“, který navazuje na tradiční semináře zaměřené na prezentaci řešení dodávaného a podporovaného firmou TECHNODAT pořádané pravidelně od roku 1996. Semináře se díky svému záběru a tradici stávají významným fórem pro diskusi aktuálních trendů a praktických zkušeností v oblasti CA-technologií a PLM/PDM systémů.

Program semináře vychází z jeho názvu – snaží se v co nejvyšší šíři představit problematiku PLM řešení a to z pohledu nezávislého odborníka, výrobce software, dodavatele a především také uživatele řešení. Téměř polovina přednášek bude prezentována nezávislými osobnostmi nebo přímo zákazníky, kteří budou hovořit o svých konkrétních řešeních (např. Škoda Plzeň, Karosa Vysoké Mýto nebo Mürdter Dvořák Olšany). Těžištěm odborné části konference budou prezentace, které by měly posluchačům pomoci při utváření firemní PLM strategie a procesů zaměřených na návrh výrobků včetně správy údajů o výrobku během jeho životního cyklu. Akcentovány budou také některé produktové novinky a problematika správy dokumentace jako takové, včetně digitální archivace dokumentů. Výrobci software budou v programu zastoupeni odbornými prezentacemi firmy Dassault Systemes (CATIA, SmarTeam, ENOVIA) a také prezentacemi software vyvíjeného ve firmě Technodat (EasyArchiv, EasyTechnology). Program je záměrně postaven tak, aby vyvolal a umožnil diskusi mezi všemi zúčastněnými.

Po oba dny semináře bude hlavní blok přednášek doplňován dalšími úzce specializovanými tématy (generativní modelování a management znalostí v CATIA V5, řízení a plánování výroby se systémem EasyTechnology, CATIA a integrované NC technologie, simulace vstřikování plastů, plotspooling a plot management v rámci PLM řešení atd.). Po celou dobu semináře budou mít účastníci možnost vyzkoušet prezentovaná řešení na připravených pracovních stanicích za asistence konzultantů a produktových specialistů. Výběr místa pro konání akce „PLM Forum 2005“ v blízkosti Sečské přehrady byl zcela záměrný – účastníci mohou v klidném prostředí alespoň na chvíli zapomenout na každodenní pracovní stres, odložit přísné konvence společenského oděvu a oddat se klidnému prostředí Sečské přehrady, což může být stejně inspirativní jako získávání a výměna informací v odborné části akce.

Účast na seminářích je bezplatná. Více informací i možnost registrace získají zájemci na www.technodat.cz/seminare.